سلام
من از این شرکت سرور مجازی گرفتم که می خواستم به کسایی که دنبال سرور مجازی ارزون میگردن معرفی کنم من راضیم الان به مدت سه ماهه که روش Accounting IBSng نصبه ولی تو پشتیبانیشون یعضی وقتا آدمو حرس میده ولی کلا کیفیتشون خوبه .
سلام
من از این شرکت سرور مجازی گرفتم که می خواستم به کسایی که دنبال سرور مجازی ارزون میگردن معرفی کنم من راضیم الان به مدت سه ماهه که روش Accounting IBSng نصبه ولی تو پشتیبانیشون یعضی وقتا آدمو حرس میده ولی کلا کیفیتشون خوبه .
لااقل زبان پرشین رو بردار از توش که کسی نفهمه مال خودته!!!
با درود rubi بزرگوار خواستم بگم که :
اولا که از توجه تون سپاس گذارم برای این که خودمم نمیدونستم زبان پارسی رو داره
دوما دلیلی نداره که اگه برای منم باشه من نگم یا اینکه بد باشه
سوما اگه برای یه ایرانی باشه که موجب افتخاره اگه هم که ایرانی نباشه و زبان پارسی رو پشتیبانی کنه که نشان دهنده بزرگی زبان مادریمونه و احترامی که پارسی زبانان و ایرانیان بزرگوار دارن که بازم موجب خوشحالیه .
ولی کلا منظورم از معرفی این بود که من و یکی از دوستام ازشون سرور داریم و راضیی هستیم نسبت به قیمتاشم سرویسه خوبی ارائه میده امیدوارم که بدردتون بخوره .
سرور مجازی : http://myvirpus.com/aff.php?aff=543
سرور اختصاصی : www.Hivelocity.com
من کلا از این دوتا دیتا سنتر سرور دارم و ازشونم راضیم .
بدرود![]()
ویرایش توسط satell : April 4th, 2011 در ساعت 18:01
چطوری Accounting IBSng رو نصب کردی ؟
با درود
فکر کنم آموزش نصب IBSng اینجا نباشه یعنی به موضوع بحث این قسمت انجمن مربوط نمیشه ولی بهتره که یه سری به این لینک بزنی http://www.webhostingtalk.ir/f14/1074/ اگه خواستی میتونم خودم برات نصب کنم اگه مشکلیم بود برام پیغام خصوصی بزاری در خدمتم اگه خواستی تو اسکایپ میتونم اگه چیزی بلدم بهتون بگم
بدرود
ویرایش توسط satell : April 4th, 2011 در ساعت 18:02
از لطفتون بسیار سپاسگذارم .
شما چطور از این سایت خرید کردید ؟
اگه باید مستقیما با شما تماس میگرفتم و تاپیک شما را اسپم نمیکردم پیشاپیش عذر میخوام
نحوه خرید از این سایت چطوریه ؟ و اینکه من ندیدم زبان فارسی رو پشتیبانی کنه
ولی قیمت هاش عالین
با درود
من ایران نیستم هندم و با ویزا کارت ازشون خرید کردم . اگه کسی بخواد میتونم براش از همین دیتا سنترها یا جاهای دیگه دوستانه خرید کنم .
با سپاس بدرود![]()
از این بهتر و ارزانترش هم هست . البته آمریکا نیست ولی اطلاعات سخت افزاریش بهتر از اینه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)