Internet Committee for Assigned Names and Numbers نیز آغاز به استفاده از Drupal به عنوان CMS وب سایت خود کرده است.
« مطالعه ادامه خبر »
Internet Committee for Assigned Names and Numbers نیز آغاز به استفاده از Drupal به عنوان CMS وب سایت خود کرده است.
« مطالعه ادامه خبر »
یعنی بهتر از دروپال چیزی پیدا نکردن؟
چرا بهتر از دروپال هم هست .
ولی تو ایران همون بهتر با در پیت هاش کار کنی
اگر می خوای سمت دروپال بیای فقط با سایت اصلی کار کن ..
ویرایش توسط alimosavi : May 1st, 2011 در ساعت 19:42
به نام او ....
Wordpress
ولی دروپال 7 یک نوع جهش بوده . هم توی یوزر فرندلی و هم توی سادکی دیولاپ
من خیلی سخت می تونم تصمیم بگیرم بغیر از دروپال با چیز دیگه کار کنم ولی خب دروپال هم ضعفهای خودش رو داره که در حال بهبوده .
همه چی بستگر به طرف داره . کار با دروپال نیاز داره دانشت رو یکم گسترش بدی دربارش چون شاید مجبور باشی خیلی چیزها رو دستی تعریف کنی ..
هک کردن سایت ها رقیب ( نه فقط یکی ) ... ویروس پخش کردن های متعدد ... فکر کنم همین کافی باشه .
به نام او ....
ورد پرس رو من تایید نمیکنم خیلی مصرفش بالاست ...وبلاگه بابا
جوملا حالا یک چیزی
در مورد این پشتیبانان هم عرض کنم که تا وقتی یک تیم حرفه ای تشکیل نشه همین بساط هست.
بازم ممنون که اطلاع رسانی کردید.
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
با تمام احترامی که به شما قائل هستم ولی بدون دلیل نباید اینگونه توهین کرد. از مدیران می خوام کل تاپیک رو پاک کنند.هک کردن سایت ها رقیب ( نه فقط یکی ) ... ویروس پخش کردن های متعدد ... فکر کنم همین کافی باشه .
اگر حمایت نمی کنیم، سعی کنیم تخریب هم نکنیم.
دروپال یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتواست ، دروپال 7 که جای هیچ حرفی رو باقی نمی زاره ! یوز فرندلی رو هم تو این ورژن عالی شده.
من 2 ساله از دروپال استفاده می کنم ، سخت بتونم جایگزینی براش پیدا کنم ، البته اون اوایل با جوملا و وردپرس کار کردم اینها هم خوب هستند ، اما در حد خودشون.
دروپال فارسی بزرگترین مشکلش پشتیبانیش بوده ، من خودم اکثرا از drupal.org استفاده می کنم ، البته اوایل از irdrupal.com کمک می گرفتم.
الان چند ماهی میشه دروپال 7 امده ، اما هنوز خبر از فارسی ساز نیست ، باید خودمون بشینیم فارسی کنیم![]()
به نام او ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)