سلام
دوستان ازتون یه کمکی می خواستم می تونید یه مسنجر خوب معرفی کنید که بتونم اکانت های مختلف (yahoo.gmaillو...) توش اد کنم.( و البته بتونم ایمیل هم چک کنم)
با تشکر![]()
سلام
دوستان ازتون یه کمکی می خواستم می تونید یه مسنجر خوب معرفی کنید که بتونم اکانت های مختلف (yahoo.gmaillو...) توش اد کنم.( و البته بتونم ایمیل هم چک کنم)
با تشکر![]()
ویرایش توسط elyas.as : August 18th, 2011 در ساعت 13:11
با بهترین انتخاب جزء بهترینها باشید
pidgin
موافقم قبلا داشتم و خيلي خوب بودهpidgin
اما دو مشكل اساسي داره
نميدونم ورژن جديد اومده يا نا اما بدليل تغيير پورت هاي ياهو ديگه كار نميكنه
گمونم ورژن جديد اومده و درست شده (دقيق نميدونم)
اما مشكل دوم كه بنظرم خيلي بده امكان نداشتن سند تو آل هست . اگه اين امكان رو داشت عالي بود
اما به هر حال باز بهترينه
تريليان هم خوبه هاااااااااااااا
کد HTML:http://onlinedl.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%85%d8%b3%d9%86%d8%ac%d8%b1-%da%86%d9%86%d8%af-%d9%85%d9%86%d8%b8%d9%88%d8%b1%d9%87-miranda-0-9-27.html
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
pidgin
مشکل پورتها تو ورژن های جدید حل شده
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
ممنون از لطفت كه خبر كرديpidgin
مشکل پورتها تو ورژن های جدید حل شده
آيا راهي براي مشكل سند تو آل وجود داره ؟ اگه اينم بشه انجام داد واقعا عالي ميشه . خيلي برنامه خوبيه اگه بشه سند تو آل داد
يا حق
یعنی همرو با هم باز میکنه ؟؟؟؟
اگه منظورتون لينك ميراندا هست كه دوستمون گذاشتن آرهیعنی همرو با هم باز میکنه ؟؟؟؟
اگه pidgin هست اونم آره
اگه تريليان هست اونم آره
خلاصه همه اينا ميتونن بي نهايت آيدي رو در مسنجر هاي مختلف مثل ياهو جيميل و.. باز كنند
ميراندا خوبه اما گرافيك پايينه . مشكل سند تو آل هم تو همشون هست![]()
نه متاسفانه سند تو آل ندارهآيا راهي براي مشكل سند تو آل وجود داره ؟ اگه اينم بشه انجام داد واقعا عالي ميشه . خيلي برنامه خوبيه اگه بشه سند تو آل داد
يا حق
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)