سلام و خسته نباشید
من وقتی در whmcs تیکت جدیدی دریافت می کنم، وفتی میخوام با تیکت پاسخ بدم، پاسخ ارسال نمیشه و الکی علامت لودینگ در کنار دکمه ارسال میاد ولی هیچ اتفاقی نمی افته
ممنون میشم راهنمائیم کنید، تشکر از همگی
تصویر پیوستی رو مشاهده کنید
سلام و خسته نباشید
من وقتی در whmcs تیکت جدیدی دریافت می کنم، وفتی میخوام با تیکت پاسخ بدم، پاسخ ارسال نمیشه و الکی علامت لودینگ در کنار دکمه ارسال میاد ولی هیچ اتفاقی نمی افته
ممنون میشم راهنمائیم کنید، تشکر از همگی
تصویر پیوستی رو مشاهده کنید
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سلام
whmcs شما نسخه 7.5 می باشد ولی از قالب فارسی شده نسخه های 7.1 یا 7.0 استفاده میکنید.
برای حل مشکل یا قالب blend نسخه 7.5 رو فارسی کنید یا از نسخه انگلیسیش استفاده کنید.
.:: جی سرور - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و سرور های مجازی و اختصاصی ::.
دارنده نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سلام قالب مدیریت 7.4.2 و 7.5.1 یکیه و مشکلی نداره شما برای نسخه 7.4.2 هم گیر بیارید جوابگو هست و دیگه با اون حالت لودینگ روبرو نمیشید . این تغییر در نسخه 7.4.2 ایجاد شده
قالب رایگان ندیدم اما تجاری قالب لارا هست که هم در انجمن و هم در سایت های واسط برای فروش قرار دارد و میتونید خرید کنید
موفق باشید
درود
قالبی که براتون ضمیمه کردم رو امتحان کنید .
https://www.uplooder.net/files/9a66f...blend.zip.html
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)