سلام دوستان
دارم یه cms فارسی میکنم. الان مرحله راست چین کردن قالبم.
کدوم فایل رو باید ادیت کنم ؟
cmsش هم اینه:
FlatnuX version 2011-3.28 Demo - opensourceCMS
سلام دوستان
دارم یه cms فارسی میکنم. الان مرحله راست چین کردن قالبم.
کدوم فایل رو باید ادیت کنم ؟
cmsش هم اینه:
FlatnuX version 2011-3.28 Demo - opensourceCMS
باید یه فایل css داشته باشه.
بررسی کنید و معمولا جاهایی که align , float رو left گذاشته right کنید.
البته پس از هر تغییر ، قالب رو بازبینی کنید تا در صورت بروز اشکال در همون مرحله ، رفع اشکال کنید.
برای فونت ها هم از tahoma بجای arial استفاده کنید. (مگر برای عناوین بزرگ که arial بهتر جواب میده)
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
اولین قدم ، حمله به فایل های CSS هست .. ( /include/site.css ) این قالب رو باید از ریشه و بن direction:rtl; بکنی و جاهایی که ایراد پیدا میکنه رو تک تک اعدادش رو تغییر بدی ، چون مثلا این اعداد که وارد شده برای Left to Right بوده ، حالا که RTL شده بهم ریخته ..
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
ممنون !
توی پوشه قالبش، 2تا فایل cssهست. style.css و news.cssکه توی news.css چیزه خاصی نیست.
داخل اون یکی هم فقط یه جا عبارت align داشت که مقدارش sub بود. ( right کردمش حاصلی نداشت )
یه فایل theme.php هم هست. این توش 15تا عبارت align استفاده شده که مقدارهای مختلفی دارن: top - center - right
از تگ اچ تی ام ال dir=rtl در کد ها و تگ ها و معادل آن direction=rtl در css استفاده کن. مثال
کد HTML:<body dir=rtl> <div style="direction:rtl;text-align:right"> <div style="float=:ight"> <html dir=rtl> <td dir=rtl>
نه این ها چند مثال بود مثلا اونجا که متن چپ چین شده اول باید ببینی متن داخل div است یا td یا چی سپس با توجه به مثال اگر td بود پارامتر dir رو بهش اضافه کن و اگر div بود استایل رو بهش اضافه کن یا تغییر بده
ضمنا در سورس تگ <html> رو پیدا کن و تغییرش بده به <html dir=rtl>
اگر با firefox کار می کنید این افزونه استثنایی رو جهت آموزش و حرفه ای شدن نصب کنید firebug بعد از نصب بیاید در خدمتم
از فایرفاکس هم استفاده میکنم
firebug نصب کردم الان
الان در سایت خودم یک تاپیک می زنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)