-
April 29th, 2011, 00:02
کاهش بازدید پس از انتقال به سرور اختصاصی - لطفا راهنمایی کنید..
من یک سایت با بازدید بیش از 30 هزار صفحه در روز رو به یک سرور اختصاصی منتقل کردم. متاسفانه پس از انتقال تعداد نمایش بازدید صفحه بسیار افت کرده و به 6000 بازدید روزانه رسیده.
جالب اینجاست که گوگل آنالایز هیچ تغییری توی تعداد بازدید کننده نشون نمیده و هاست قبلی هم هیچ ورودی نداشته یعنی همه ترافیک کاملا منتقل شده به سرور جدید .
( احتمال کش گرفتن صفحات و عدم بروز رسانی بانک اطلاعاتی رو میدادم برای همین مقدار swappness رو 0 کردم . هر چند مقدار رم زیادی اشغاله با دستور drop_cache پاک میکنم ولی دوباره پر میشه)
اگر کسی از اساتید میدونه احتمالا این مشکل از چیه کمک کنه لطفا ..
-
تعداد تشکر ها از remeshx به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2011 00:02
# ADS
-
April 29th, 2011, 00:07
عضو انجمن
پاسخ : کاهش بازدید پس از انتقال به سرور اختصاصی - لطفا راهنمایی کنید..

نوشته اصلی توسط
remeshx
من یک سایت با بازدید بیش از 30 هزار صفحه در روز رو به یک سرور اختصاصی منتقل کردم. متاسفانه پس از انتقال تعداد نمایش بازدید صفحه بسیار افت کرده و به 6000 بازدید روزانه رسیده.
جالب اینجاست که گوگل آنالایز هیچ تغییری توی تعداد بازدید کننده نشون نمیده و هاست قبلی هم هیچ ورودی نداشته یعنی همه ترافیک کاملا منتقل شده به سرور جدید .
( احتمال کش گرفتن صفحات و عدم بروز رسانی بانک اطلاعاتی رو میدادم برای همین مقدار swappness رو 0 کردم . هر چند مقدار رم زیادی اشغاله با دستور drop_cache پاک میکنم ولی دوباره پر میشه)
اگر کسی از اساتید میدونه احتمالا این مشکل از چیه کمک کنه لطفا ..
احتمالا آنتی دی داس نصب هست رو سرور ، رفرش دیگه کار نمی کنه :دی
-
تعداد تشکر ها از CYB3R به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2011, 08:07
عضو دائم
از ست شدن دی ان اس ها و zone ها اطمینان حاصل کنید چون شاید در برخی نقاط باز نمیشه و باعث افت بازدید شده
-
تعداد تشکر ها از amirizadi به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2011, 11:47
ممنون از اینکه جواب دادید.
من با هاست ترکر سایت رو چک کردم و تو همه کشورهای تست کننده ، سایت ok بود
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]
-
تعداد تشکر ها از remeshx به دلیل پست مفید