سلام دوستان
خودم رو کشتم یک انجمن راه اندازی کردم.به نظر خودم خیلی خوب شد.خواستم نظر شما رو هم در موردش بدونم.به نظرتون خوب شده؟
آدرس وبسایت : http://www.ica.im
![]()
سلام دوستان
خودم رو کشتم یک انجمن راه اندازی کردم.به نظر خودم خیلی خوب شد.خواستم نظر شما رو هم در موردش بدونم.به نظرتون خوب شده؟
آدرس وبسایت : http://www.ica.im
![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it.And that's the way it is
اره خیلی خیلی خوب شده . قالبش از این وب هاستینگ تالک که خیلی بهتره . منم عضو شدم .![]()
خوبه - غیر از بک-گراند
I'm sorry for you wht.
آره خوب شده....ولی بک گراند رو میتونی یک چیزه بهتر بندازی
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
سلام، خوب شده اگر مطالبش هم مثل خودش خوب و مفید باشه خیلی عالی میشه.
خیلی لطف دارید.باعث افتخارمه که اولین عضو فرومم شما باشیداره خیلی خیلی خوب شده . قالبش از این وب هاستینگ تالک که خیلی بهتره . منم عضو شدم .
مرسی از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید.منظورتون از بک گراند این عکسه؟خوبه - غیر از بک-گراند
آره خوب شده....ولی بک گراند رو میتونی یک چیزه بهتر بندازی
خب به نظرتون چطور باشد قشتگ تره.من خودمم می رم و می گردم بهترش رو پیدا کنم.ولی اگر شما هم کمک کنید ممنون می شوم
این پیغام احتمالا مربوط به اینه که تازه DNS تنظیم شده و هنوز جا نیفتاده.حداکثر تا دو روز دیگر درست می شه.You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the requestمرسی.سعی خودم رو می کنم
سلام، خوب شده اگر مطالبش هم مثل خودش خوب و مفید باشه خیلی عالی میشه.
ارادتمند
ویرایش توسط arix : April 24th, 2011 در ساعت 11:49
با توجه به زمینه ی فعالیتتون زیادی شاد هست . پیشنهاد میکنم از رنگ های هم خانواده استفاده کنید ( آبی و سبز و طوسی زیاد جالب از کار در نیومده ) آیکن انجمن ها (سیب !! ) اصلا به زمینه ی فعالیتتون نمیخوره .
در کل بابت افتتاح وب سایتتون تبریک عرض میکنم .
[LEFT]Tehran Server - Web Hosting
Tell: 0262 3222060
Mobile:0912 4225407 - Mohammadi
Mobile:0919 7030079 - Rostami
خوبه
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
از همه ممنون.دوستان گفته بودند بک گراند خوب نیست ، رنگ طوسی با بقیه رنگ ها جور نیست و آیکون سیب بی ارتباط با موضوع وبسایته.به نظر خودم هم همین طوره.
بک گراند رو عوض کردم و رنگ طوسی رو هم حذف کردم
مانده آیکون فروم ها که در حال حاضر "سیب" است.من سه تا آیکون انتخاب کردم.گفتم شما انتخاب کنید که کدامیک به وبسایت بیشتر می آید :
آیکون 1 :
آیکون 2 :
آیکون 3 :
امرتون اطاعت شد.از بابت تبریک خیییییییییلی ممنونمبا توجه به زمینه ی فعالیتتون زیادی شاد هست . پیشنهاد میکنم از رنگ های هم خانواده استفاده کنید ( آبی و سبز و طوسی زیاد جالب از کار در نیومده ) آیکن انجمن ها (سیب !! ) اصلا به زمینه ی فعالیتتون نمیخوره .
در کل بابت افتتاح وب سایتتون تبریک عرض میکنم .
متشکرمخوبه
منتظر نظرات دوستان هستم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)