-
April 22nd, 2011, 11:58
مشکل با upgrate کردن wordpress در cpanel
سلام موقع upgrate این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید
دریافت بهروزرسانی از http://fa.wordpress.org/wordpress-3.1.1-fa_IR.zip…
گشودن (باز کردن) بسته بهروزرسانی…
نمیتوان پوشهی جدید ساخت.: /public_html
راهاندازی انجام نشد
و این ایمیل میاد برام
Note: If this is the first time you received this mail, it contains the history for the entire month so far.
Below are the recently upload scripts that contain code to send email. You may wish to inspect them to ensure they are not sending out SPAM.
/home/.../public_html/wp-content/upgrade/wordpress-33.tmp/wordpress/wp-includes/pluggable.php:422:
/home/.../public_html/wp-content/upgrade/wordpress-33.tmp/wordpress/wp-includes/pluggable.php:423: // Set to use PHP's mail()
/home/...public_html/wp-content/upgrade/wordpress-33.tmp/wordpress/wp-includes/pluggable.php:424: $phpmailer->IsMail();
---
/home/.../public_html/wp-content/upgrade/wordpress-33.tmp/wordpress/wp-includes/class-phpmailer.php:128: */
/home.../public_html/wp-content/upgrade/wordpress-33.tmp/wordpress/wp-includes/class-phpmailer.php:129: var $Sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
/home/.../public_html/wp-content/upgrade/wordpress-33.tmp/wordpress/wp-includes/class-phpmailer.php:130:
.............
-
-
April 22nd, 2011 11:58
# ADS
-
April 22nd, 2011, 12:20
عضو دائم
پاسخ : مشکل با upgrate کردن wordpress در cpanel
2 احتمال:
1- اینستایلر پرمیشن کافی جهت آنزیپ و اینستال نداره
2- و به احتمال زیاد سرور جلوی آنزیپ شدن فایل phpmailer موجود در پکیچ وردپرس رو میگیره ، چون اونو اسپمر تشخیص میده !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
-
April 22nd, 2011, 12:24
برای رفع مشکل باید به کدوم قسمت رجوع کرد؟
-
-
April 22nd, 2011, 13:06
عضو دائم
ساده ترین کار آپدیت دستی وردپرس هست، ابتدا از سایت تان حتما فول بک آپ از طریق سی پنل تهیه کنید و سپس : پکیج آپگرید جدید رو از مرجع فارسی دانلود و در هاست تان آپلود و روی فایلهای موجود اکسترکت کنید تا جایگزین بشوند
شرکت هاستینگ ایفاکو
-
-
April 22nd, 2011, 13:21

نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
ساده ترین کار آپدیت دستی وردپرس هست، ابتدا از سایت تان حتما فول بک آپ از طریق سی پنل تهیه کنید و سپس : پکیج آپگرید جدید رو از مرجع فارسی دانلود و در هاست تان آپلود و روی فایلهای موجود اکسترکت کنید تا جایگزین بشوند
دوست من خودم هم میتونم دستی upgrate کنم اما میخواستم به صورت اتوماتیک انجام بدم که جوملا هم اینطور مشکلی داره گفتم کامل حل بشه
-
-
April 22nd, 2011, 14:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
User vmware
دوست من خودم هم میتونم دستی upgrate کنم اما میخواستم به صورت اتوماتیک انجام بدم که جوملا هم اینطور مشکلی داره گفتم کامل حل بشه
اگه بخواهید مشکل رو از ریشه حل کنید باید دسترسی Root به سرور داشته باشید و علت اصلی مشکل رو در همه تنظیمات قسمت های مختلف سرور جستجو و رفع کنید
شرکت هاستینگ ایفاکو
-