سلام دوستان و اساتید محترم
اسکریپت فروشگاهی در حد digikala میخواستم
ممنونم
سلام دوستان و اساتید محترم
اسکریپت فروشگاهی در حد digikala میخواستم
ممنونم
زندگی زیباست
سلام
روز خوش
ما در حال کدنویسی و طراحی 2 اسکریپت فروشگاه ساز هستیم
اگر تمایل به سیستم غیر رایگان داشتید ، پروپوزال را برای شما ارسال می کنیم
هزینه اسکریپت نسخه ی 1 = 700,000 تومان امکان پرداخت اقساط دارید
هزینه اسکریپت نسخه ی 2 = 3,000,000 تومان امکان پرداخت اقساط دارید
در خدمتیم
با پروژه آزاد اوپن کارت می تونید وب سایت فروشگاهی بزنید.
دمو:
کد:http://www.demo.birserver.net/opencart/
magento بهترین فروشگاه سازی که تا حالا دیدم ، حرف نداره
ممنون از لطف شما
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
[/COLOR]
شما از ایشون خرید کردین که 100 % تایید میکنید؟[/QUOTE]
ایشان مشترک ما نیستند اما تیم ما با اجرایی کردن پروژه های بزرگ و حرفه ای در عمل ثابت کرده است.
پیشنهاد من هم غیر رایگان بود اگر قصد انجام داشتید و یک پروژه ی حرفه ای می خواهید ایجاد کنید بایستی به یک تیم بسپارید تا برای شما از پایه بنویسند تیم ما هم در این صورت در خدمت شما هست.
برای گزینه های غیر رایگان فقط پرستاشاپ و مجنتو مورد تائید هستند که هر دو ، روی پشتیبانی مطمئن باشید به مشکل بر می خورید.
پیروز باشید
ایشان مشترک ما نیستند اما تیم ما با اجرایی کردن پروژه های بزرگ و حرفه ای در عمل ثابت کرده است.
پیشنهاد من هم غیر رایگان بود اگر قصد انجام داشتید و یک پروژه ی حرفه ای می خواهید ایجاد کنید بایستی به یک تیم بسپارید تا برای شما از پایه بنویسند تیم ما هم در این صورت در خدمت شما هست.
برای گزینه های غیر رایگان فقط پرستاشاپ و مجنتو مورد تائید هستند که هر دو ، روی پشتیبانی مطمئن باشید به مشکل بر می خورید.
پیروز باشید[/quote]
لطفا نمونه کارهای قبلی تیمتون و بزارید بررسی کنم
زندگی زیباست
سلام مجددلطفا نمونه کارهای قبلی تیمتون و بزارید بررسی کنم
به دلیل حفظ حریم شخصی مشترکین خودمان از اشتراکگذاری آدرس ایمیل و یا وب سایت ایشان معذورم
در مورد نحوه انجام پروژه خواهشمندم بهو یا اپراتور ما vooriashop آنلاین صحبت کنید
با احترام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)