-
April 3rd, 2011, 17:30
عضو دائم
غیرفعال شدن سرورهای ما (( هماهنگ شده با مدیران ** Vahid ** ))
با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم
قبل از هر توضیحی خدمت همه عرض کنم که با مدیریت سایت (( Vahid )) هماهنگ کردم و بعد تاپیک را ایجاد کردم تا باز مشکلات و سوء تفاهمی پیش نیاد و یا مدیران دیگر تاپیک را حذف نکنند
خوب بریم سراصل مطلب
همینطور که میدونید محسن حشتی عزیز مدتی باز به غیبت صغری رفته و دردسترس نیست
گوشیشون هم خاموش هست و کسی هم از ایشون خبر نداره
متاسفانه سرورهای ما هم در پنل ایشون بوده حتی همین جدید که خرید کردیم و تاپیکی که چندی پیش برای خرید از نت دایرکت ایجاد کردیم
بنده نسبت به شناختی که از ایشون داشتم با خود محسن واسه خرید سرور جدید هماهنگ کردم
و گفتیم که در پنل خودشون باشه و ما نیازی به پنل نداریم , چون به اندازیه کافی به ایشون اعتماد داشتیم و داریم ولی به هر دلیل در حال حاضر نیستن و ما با مشکل روبرو شدیم
به هر دلیلی متاسفانه ایشون پیداشون نشده بعد از گذشت 24 روز و ما هم طبق اون دو شماره ای که از ایشون داشتیم (( یک عدد همراه و یک عدد ثابت )) نتونستیم ایشون را پیدا کنیم
چون سرورهای ما در پنل ایشون بود و ایشون هم حضور ندارند که تمدید کنند و ... اونها غیرفعال شدن
نمی دونم این چه بدبختی هست که در ابتدای سال 90 گریبانگیر ما شده ولی بعد از بدقولی هایی که به ما کردن و قرار بوده ای پی های سرور جدید خریداری شده را حدود 20 روز پیش بدن و ... که هنوز تحویل ندادن در آخرین مورد سرورها کلاً قطع شد
هرچند که ما هیچ کوتاهی برای کمک به ایشون و دیگران تا به امروز نکردیم و برای مثال ؛ رایگان پشتیبانی کاربرانشون را انجام دادیم و یا مدارک ثبتی شرکت را در اختیارشون قرار دادیم که عضو Ripe بشن و بتونن IP های مورد نیاز خودشون را تامین کنند و ....
خوب بگذریم این تاپیک به این دلیل ایجاد نشده که بگیم حشمتی کجاست و ....
به این دلیل ایجاد شده که سایت اصلی ما هم نیز در دسترس نیست و کاربران ما نیز اطلاع داشته باشند دلیل قطع شدن سرورها چه چیزی هست
از این رو با امین عزیز مدیر سایت :
NETDirect
صحبت کردیم و درخواست خرید سرور جدید از ایشون دادیم که ایشون هم هنوز پاسخی به ما ندادند و ما همچنان منتظر ایشون هستیم
از طرفی از دیروز داریم با نت دایرکت ایمیل بازی میکنیم و پشتیبانیشون اعلام کرده که چون سرور در پنل ایشون ثبت شده ما نمی تونیم به شما کمکی بکنیم
هرچند که یک سرور دیگه داریم و مشخصات اون پنل را براشون ارسال کردم که متوجه بشن دروغی در کار نیست و این سرور واقعاً متعلق به ما هست و حتی مدارک ثبتی شرکت را نیز براشون ارسال کردم که اطمینان آنها را بیشتر جلب کنم که شاید سرور را به پنل ما یا امین عزیز انتقال بدن و هزینه ای تقدیمشون کنیم ولی هیچ فایده ای نداشت و اعلام کردن که تنها مشخصات و اطلاعات مربوط به ایشون میشه و هیچ کمکی به ما نمی تونن بکنن
خوب دیگه دوستان ما باید چه راهی را می رفتیم که نرفتیم ؟؟
دیگه به نظرت شما میشه آدم به همکاران خودش هم اعتماد کنه برای خرید و ... ؟؟
در انتها به کاربرانی که از ما سرورمجازی خرید کرده بودند و هم اکنون سرویسشون قطع شده است اعلام کنیم که این قطعی از اراده و توان ما نیز خارج بوده و تنها به خاطر عدم رعایت بعضی موارد از طرف شخص سومی ایجاد شده که به زودی سرور جدید خریداری میشه و به اون دسته از کاربرانی که سرویسهاشون قطع شده دوباره سرورهای مجازی تقدیم خواهد شد
خواهشاً مشتریان عزیز اندکی صبور باشند و فشار روحی به ما نیز وارد نکنند تا ما هم بتونیم زودتر سرور جدید را خریدای کنیم و سرویس های غیرفعال را هرچه سریعتر تحویل دهیم .
همچنین این را در انتها اضافه کنم که کاربران عزیز هر سوالی دارند به یکی از دو ایمیل زیر ایمیل ارسال کنند :
کد:
r_a_h_m_a_n_051@yahoo.com
binalud.net@gmail.com
با تشکر از وحید عزیز که اجازه ایجاد این تاپیک را جهت اطلاع رسانی دادند
موفق باشید
ویرایش توسط Warez-Host.IR : April 5th, 2011 در ساعت 18:38
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
aghdaee, Amir.Mansoury, atmahasan, CmanDesign, delta, DeltaGostar, it-net, lvlehrad, m.hack3r, m1l4d, meisam317, Mercedes-Benz, Ramin, saeed25, tmfar, WinDesign, سلام عیلکم و رحمت الله
-
April 3rd, 2011 17:30
# ADS
-
April 3rd, 2011, 17:42
پاسخ : غیرفعال شده سرورهای ما (( هماهنگ شده با مدیران ** Vahid ** ))
با دروود
این نشانه دوراندیشی شما جهت پیگشری از سردرگمی کاربران و نیز مهم بودن برندتان می باشد!
به هر روی امیدوارم دشواری های شما هم پایان یابند و روزی فرا برسد که کاربران برای خرید نیازمند دیگری نباشند.
-
تعداد تشکر ها ازsaeed25 به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2011, 17:49
عضو انجمن
البته من از شما سرویس ندارم ولی به نظر بنده حقیر برای اینکه بین شما و مشتریان مشکلی پیش نیاد از همین الان یک تاریخ دقیق اعلام کنید و سرویس جدید مشتریان را در اون تاریخ تحویل دهید ، که هی امروز و فردا نشه که خدای ناکرده لطمه ای به اعتبار شما وارد نشه ، هیچی بدتر از استخوان تو زخم بودن نیست
-
تعداد تشکر ها ازسلام عیلکم و رحمت الله به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2011, 18:12
عضو انجمن
بنده بعد از دیدن این تاپیک سریعا به شما ایمیل زدم که دوستان در جواب به من گفتند آقای هوشیار فقط به این تاپیک جواب می دهند .
در مرحله اول امیدوارم تمام مشکلات برطرف شود ( بنده از همینجا ابراز همدردی می کنم ) .
بنده مدت هاست که از شما سرویس می گیرم ( سرور مجازی و هاست ) و شما هم منو میشناسید .
باز هم فکر می کنم می دونید که در NetDirect و LeaseWeb پنل دارم
و تقریبا همیشه هم در دسترس هستم بنده از همین الان آماده هستم تا هر خرید یا کمکی که از دستم بر بیاد واستون انجام بدم.
یاهو IM من رو دارید و اگر نیاز به شماره های تماس دارید و یا سوال یا چیز دیگری بود پ.خ کنید و یا مثل همیشه یاهو سوال کنید در اختیار خواهم گذاشت.
هر دو پنل بنده در این شرکت ها توسط Passport و کپی مدارکم تایید و Verified شدند , آقای هوشیار منتظر پاسختون هستم.
همیشه از شما راضی بودم و هستم.
ویرایش توسط m.hack3r : April 3rd, 2011 در ساعت 18:15
-
تعداد تشکر ها از m.hack3r به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2011, 18:19
عضو دائم
با دروود
این نشانه دوراندیشی شما جهت پیگشری از سردرگمی کاربران و نیز مهم بودن برندتان می باشد!
به هر روی امیدوارم دشواری های شما هم پایان یابند و روزی فرا برسد که کاربران برای خرید نیازمند دیگری نباشند.
با سلام و سپاس از پست شما
ولی همیشه مشکل خرید مستقیم نیست
وگرنه مشکلی با پرداخت مستقیم نداشتیم ولی بیشتر به خاطر اعتماد به ایشون از طرف ایشون اقدام به خرید کردیم
البته من از شما سرویس ندارم ولی به نظر بنده حقیر برای اینکه بین شما و مشتریان مشکلی پیش نیاد از همین الان یک تاریخ دقیق اعلام کنید و سرویس جدید مشتریان را در اون تاریخ تحویل دهید ، که هی امروز و فردا نشه که خدای ناکرده لطمه ای به اعتبار شما وارد نشه ، هیچی بدتر از استخوان تو زخم بودن نیست
چشم حتماً یک تاریخ دقیق اعلام خواهیم کرد
منتظر پاسخ امین عزیز هستم که سرور جدید را خریداری کنیم بعد به کاربران زمان دقیق را اعلام کنیم
موفق باشید
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
نده بعد از دیدن این تاپیک سریعا به ایمیل زدم که دوستان در جواب به من گفتند آقای هوشیار فقط این به این تاپیک جواب می دهند .
در مرحله اول امیدوارم تمام مشکلات برطرف شود ( بنده از همینجا ابراز همدردی می کنم ) .
بنده مدت هاست که از شما سرویس می گیرم ( سرور مجازی و هاست ) و شما هم منو میشناسید .
باز هم فکر می کنم می دونید که در NetDirect و LeaseWeb پنل دارم
و تقریبا همیشه هم در دسترس هستم بنده از همین الان آماده هستم تا هر خرید یا کمکی که از دستم بر بیاد واستون انجام بدم.
یاهو IM من رو دارید و اگر نیاز به شماره های تماس دارید و یا سوال یا چیز دیگری بود پ.خ کنید و یا مثل همیشه یاهو سوال کنید در اختیار خواهم گذاشت.
هر دو پنل و در این شرکت ها توسط Passport و کپی مدارکم تایید و Verified شدند , آقای هوشیار منتظر پاسختون هستم.
با سلام
تشکر مصطفی عزیز
بله شما را شناختم و هر چند که یکی از سرورهای مجازی شما هم غیرفعال شده ولی بازهم به خوبی و مهربانی قصد کمک دارید که این برای ما خود بسیار با ارزش هست و هیچ زمان از یاد ما نخواهد رفت
به امین عزیز من صبح پیام دادم برای خرید سرور جدید و منتظر پاسخ ایشون هستم , در صورتی که تا فردا صبح پاسخی از ایشون دریافت نکنم از طریق دیگری , حال با کمک شما یا تاجدینی عزیز و ... اقدام به خرید خواهیم کرد
باز هم تشکر به خاطر لطفی که به ما داریم و امیدوارم به خاطر این خط نوشته شما :
بتونیم همه کاربران را راضی نگهداریم و دیگه از این مسائل پیش نیاد
با تشکر
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2011, 19:34
عضو انجمن
رحمان جان سلام خوبی خوشی سلامتی
انشاا... که مشکلت حل بشه ... .
شما هرگونه کمکی خواستی دیگه خودت میدونی میتونی حساب کنی
فقط پی پال نباشه ها
یا علی
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2011, 20:57
عضو دائم
رحمان جان سلام خوبی خوشی سلامتی
انشاا... که مشکلت حل بشه ... .
شما هرگونه کمکی خواستی دیگه خودت میدونی میتونی حساب کنی

فقط پی پال نباشه ها
یا علی
با سلام
امروز هر دو مصطفی تو یک تاپیک پیام دادن 
چشم حتماً مزاحمت میشم
با تشکر
-
-
April 3rd, 2011, 21:56
عضو انجمن
این مدل بدختی ها به قول خودت با اعتبار آدم بیشتر بازی میکنه تا هزینه مالی . مثل خودم که 60 هزار تومان پرداختم تا data restore کنن . حا ل که شما سرور دارید ! و چندین سرور مجازی و سایت روش ران است
شرکت نت داریکت بهتون نمیده و تمدید هم نمیکنه در صورتی که موقع پرداخت نباید به این چیزا گیر بده باید پولشو بگیره و تمدید کنه .
حال پشنهادی که بهشون میکنید اینکه یه مقداری بیشتر براشون Send کنید
دوما دنبال شرکت یا جای باشید که اینا بهشون تعهد دارن و حرفش سند است . مثل نماینده یا غیره . شاید از اون طریق بتونید فشار بیارید کاری بشه - ولی درک میکنم شدید
-
تعداد تشکر ها ازDeltaGostar به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2011, 22:26
عضو انجمن
سلام
خدا را شاکرم که اشنباه نکردم و از vPsPersia وی پی اس نخریدم
متاسفانه الان تنها راه شما شکایت هست
برای این که ایشان را پیدا کنید
از ان جایی که شماره ثابت ایشون را دارید ، می تونید شکایت نامه تنظیم کنید
تا ایشون پیدا بشوند !
بعدا هم از شکایتتون انصراف بدید
-
تعداد تشکر ها ازReza.exe به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2011, 22:53
واقعا سخت هست ، به خصوص فشار مشتریان ، ولی تجربه خوبی ( البته شما ، و الا خیلی از دوستان اینگونه کار نمی کنند ) هست
باز هم اگه آی پی هاتون رو بفرستید براتون پیگیری کنیم از طرف دوستی
-
تعداد تشکر ها از amirHoseein به دلیل پست مفید