-
July 18th, 2011, 20:21
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2011 20:21
# ADS
-
July 18th, 2011, 21:19
-
-
July 18th, 2011, 21:31
عضو انجمن
پاسخ : معرفی پسوند ناشناخته ی .la
فکر نمی کنم دامین لسانجلس باشه!! اولا که هر ایالت یا استان همچین حقی رو نداره که یک دامین جدا داشته باشه دوما گوگل رو با این دامنه بالا بیارید فکر نمی کنم این زبان انگلیسی باشه! Google[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
.la - ویکیپدیا
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
این هم لینک کشور در بی بی سی که دامنه رسمی این کشور رو la معرفی می کنه: BBC News - Laos country profile
این سایتی هم که شما معرفی کردی ***ی بیش نیست که از راه فریب مردم و ربط دادن این دامنه به لس انجلس داره ***ی می کنه.
-
-
July 18th, 2011, 22:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeidj
فکر نمی کنم دامین لسانجلس باشه!! اولا که هر ایالت یا استان همچین حقی رو نداره که یک دامین جدا داشته باشه دوما گوگل رو با این دامنه بالا بیارید فکر نمی کنم این زبان انگلیسی باشه!
Google[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
.la - ویکیپدیا
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
این هم لینک کشور در بی بی سی که دامنه رسمی این کشور رو la معرفی می کنه:
BBC News - Laos country profile
این سایتی هم که شما معرفی کردی ***ی بیش نیست که از راه فریب مردم و ربط دادن این دامنه به لس انجلس داره ***ی می کنه.
به نام دامنه دقت کنید (www) مطمئنا اگر کلاه بردار بودن مدیران این پسوند این دومین رو مصادره میکردند!
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2011, 22:24
عضو انجمن
پس چرا نوشته
WWW.LA - Getting Los Angeles Business Online
مشکوک می زنه 
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
سال فعال شدن۱۹۹۶استفاده حقیقیMarketed as domain for Los Angeles
-
-
July 18th, 2011, 22:29
.la دامنه اینترنتی اختصاص داده شده به کشور لائوس است.
-
-
July 18th, 2011, 22:31
عضو انجمن
جمهوری دموکراتیک خلق لائوس کشوری است در جنوب شرقی آسیا. پایتخت آن وینتیان است.
یا خدا ... !
این سایت دامینش رو معمولا برای خود رجیستار های اون پسوند میدن ! پس نمیتونیم بگیم که الکیه !!!
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2011, 09:52

نوشته اصلی توسط
amirlord
یا خدا ... !

این سایت دامینش رو معمولا برای خود رجیستار های اون پسوند میدن ! پس نمیتونیم بگیم که الکیه !!!
لس انجلس ایالت نیست بلکه شهری است در ایالت کالیفرنیا
توی او وب سایتی که فرمودید پیشنهاد داده می تونه برای LA استفاده بشه نگفته ماله لس انجلسه
همان طور که در این لینک گفته شده ماله لائوسه و وب سایتی که شما فرمودید اون رو ثبت می کنه
-