-
April 6th, 2011, 12:18
مشکل در رابطه با ست کردن ip
سلام
با عرض معذرت ، چون وی پی اس مو از همین شرکتهایی که تبلیغات شونو کردید گرفتم گفتم سئوالمو هم همینجا بپرسم ، جای دیگه ای که جواب درستی بهم ندادن ...
من چند وقت پیش یه vps گرفتم که بعد مدتی گفتن پوکیده و یه یه vps خالی دیگه ازشون گرفتم!
ازونجا که آی پی تغییر کرده بود رفتم تو child server name آی پی vps جدید رو ست کردم به همراه ns1.delbari.us ns2.delbari.us
نیم سرور های قبلی رو دست نزدم :
Name Servers
Name Server1 ny.earth.orderbox-dns.com
Name Server2 ny.mars.orderbox-dns.com
Name Server3 ny.mercury.orderbox-dns.com
Name Server4 ny.venus.orderbox-dns.com
چون دیدم بعد 10 ساعت سایت بالا نمیومد فکر کردم ایراد از a record ها باشه و اونا رو پاک کردم ، و تو ساخت جدید a record ، قسمت اولشو ns1.delbari.us و قسمت آی پی رو : 204.74.219.144
که آیپی vps جدیدم هست رو وارد کردم و واسه ns2 a record هم همین کارو باز کردم!
زمان ثبت نام هاست هم ، شرکت فراسو ازم دوتا ns خواست و من هم اونجا واسه یه سایت دیگم ثبت کرده بودم :
ns1.iran-ac.ir
ns2.iran-ac.ir
از توی کنترل پنل کلکسو هم delbari.us و iran-ac.ir رو دی ان اس هاشو به عنوان دو دی ان اس جدای دیفالت تعریف کردم ، IP های vps رو تو دامین .ir هم ست کردم ولی وی پی اس با هیشکدوم از دامین ها بالا نمیاد و پینگ نمی کنه! بیشتر برای خودم مهمه که با دامین delbari.us ام بالا بیاد و بشه دی ان اس سایتم ...
سعی کردم همه چیو بگم و امیدوارم بتونید مشکلمو برطرف کنید ...
intoDNS: delbari.us - check DNS server and mail server health
http://intodns.com/iran-ac.ir
ممنون
ویرایش توسط delbari : April 6th, 2011 در ساعت 12:27
-
-
April 6th, 2011 12:18
# ADS
-
April 6th, 2011, 12:38
پاسخ : مشکل در رابطه با ست کردن ip
سلام
با عرض معذرت ، چون وی پی اس مو از همین شرکتهایی که تبلیغات شونو کردید گرفتم گفتم سئوالمو هم همینجا بپرسم ، جای دیگه ای که جواب درستی بهم ندادن ...
من چند وقت پیش یه vps گرفتم که بعد مدتی گفتن پوکیده و یه یه vps خالی دیگه ازشون گرفتم!
!!!
نیم سرور های قبلی رو دست نزدم :
Name Servers
Name Server1 ny.earth.orderbox-dns.com
Name Server2 ny.mars.orderbox-dns.com
Name Server3 ny.mercury.orderbox-dns.com
Name Server4 ny.venus.orderbox-dns.com
با استفاده از پنل دامنه خود ، مقادیر بالا را با مقادیر منطقی و متناسب با سرور خود جایگزین کنید . به این صورت که Child name server های ساخته شده خود را اینجا جایگزین کنید . یعنی :
Name Server1 ns1.delbari.us
Name Server2 ns2.delbari.us
سپس با استفاده از کنترل پنل (kloxo ) خود تنظیمات صحیح مربوط به DNS server خود را انجام دهید .
-
-
April 6th, 2011, 13:03
پاسخ : مشکل در رابطه با ست کردن ip
این کار رو هم انجام دادم ولی بازم نشد ...
intoDNS: delbari.us - check DNS server and mail server health
اگه خودتون فرصت کردید می تونید یوزر پسو بدم یه نگاهی بندازید بهش؟!!
یه سئوال دیگه هم داشتم ، اینکه واسه بک آپ سایت چه نوع هاستی رو پیشنهاد می کنید ؟! چون هربار به سرورها اعتماد کردم چند سال زحمتم بر باد رفت !!
-