-
April 4th, 2011, 20:24
عضو انجمن
موارد برای شکایت از یک هاستینگ مهم
مدیران خواهشاً این تاپیک رو پاک نکنید چون هیچ گونه اسم شرکتی توش نیست فقط نحوه شکایت رو خواستار شدم با سپاس
سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام از یک هاستینگ شکایت کنم !!!
میخوام بدونم برای شکایت باید چیکار کنم ایشون شماره ثابت دارن شماره همراه دارن شماره حساب شون رو هم دارم
قبلاً خودشون با یکی دیگه شریک بودن که ایشون هم شماره ثبت داشتن ولی الان دیگه شریکش نیست
این رو هم بگم من وقتی ازش هاست گرفتم که ایشون با همون طرف شریک بود !!
اطلاعات سایت من رو پاک کردن به موضوعات من هم جواب نمیدن جواب میدن ولی اینجوری که معلوم هست خودش اطلاعات رو پاک کرده این بلا رو سر 1000هزار نفر دیگه هم در آورده
سایت من مجاز هست تو اداره ی ارشاد ثبت شده هست قرار بود بیاد تو صفحه ی فیل تر ینگ که من دیگه دنبالش رو نگرفتم میخواستم بدونم که برای شکایت باید به کجا برم و چه چیز هایی لازم هست چقدر وقت میشه که دادگاه به شکایت من رسیدگی کنه این رو هم بگم که ایشون پنل دومین من رو بسته تا نتونم دومین رو انتقال بدم
من اسم هاستینگ رو نه گفتم نه میگم
این رو هم بگم با این شکایت خیلی ها خوشحال میشن
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
هیچکس نمیدونه؟؟؟
-
-
April 4th, 2011 20:24
# ADS
-
April 4th, 2011, 21:09
پاسخ : موارد برای شکایت از یک هاستینگ مهم
شما كه هي ميگيد شركت شركت ، ازشون فاكتور خريد داريد؟؟؟آيا موردي كه پيش اومده در قوانين وب سايتشون به چه صورت بوده؟آيا تعهدي در قبال اطلاعات شما داشتن؟؟؟
دلايل قانوني خريد از ايشون رو داريد ؟؟؟كه اثبات كنيد از ايشون خريديد و ايشون تعهدي بابت خريد داده اند؟؟؟
آيا سايتتون اينقدر ارزش داره كه كلي هزينه و وقت صرف كنيد؟؟؟
در مورد پنل دومينتون ميتونيد با دلايل مستند شايد اقدام كنيد...
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011, 21:11
عضو دائم
-
-
April 4th, 2011, 21:13
-
تعداد تشکر ها از mr.bahram به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011, 23:05
به نظر من بیخیال شو . دنبالش نرو اصلا . یک عمر توی راهروهای این دادگاه الاف میشی بعدش هم نتیجه نمیده .
راستی چقدر پولت رفته ؟؟؟
-
-
April 4th, 2011, 23:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sibs
راستی چقدر پولت رفته ؟؟؟
مسئله همیشه پول نیست. اعبتار و آبرو و زحمت هم هست!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011, 23:18

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
مسئله همیشه پول نیست. اعبتار و آبرو و زحمت هم هست!
موفق باشید
اره راست میگی . اونم هست .
-
تعداد تشکر ها از sibs به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2011, 00:15
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2011, 00:25
من هم با نظر آقا بهرام موافقم می توانید از طریق دادگاه و دادگاه رسیدگی به جرایم رایانه و شورای عالی انفورماتیک قضیه رو پیگیری کنید و خوب هم رسیدگی میشه ظاهرا.
یا اینکه اگر اطلاعات رو دارید با رجیسترار دامنه خودتون تماس بگیرید و اونا دامنه رو به شما تحویل میدن اگر بتونید ثابت کنید که دامنه مال شماست بعد از جای دیگه هاست بگیرید و دوباره سایت رو بیارید بالا.
-
تعداد تشکر ها ازexactserver به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2011, 00:51
عضو انجمن
دوست عزیز شکایت برای شما تاوان خسارت نیست گیرم که محکوم بشه! فوقش 2 ، 3 برابر پولت رو بهت برمی گردونه توجه داشته باشید که تمام هاستینگ های دنیا بخصوص ایران رفع مسئولیت دارند شرکت های بزرگی هستند در همین ایران که قول بک اپ روزانه و ماهانه و هفتگی می دن اما به وقتش که بخواید ازشون بک اپ رو بگیرید با دلایل جور وا جور میگن نداریم ، پاک شده و... و البته مسئول اصلی حفظ اطلاعات خود شما هستید
البته کار هاستینگ مورد نظر شما هم غلطه صحیح نیست اعتماد شما رو اینجور جواب بده بخصوص در قضیه دامنه
به هر حال راه شکایت باز هست اما اینکار فقط شما رو به هزینه هاتون میرسونه سایت و اطلاعات شما دیگه بر نمی گرده سعی کنید همیشه سایتتون بک آپ بگیرید اینکار واقعا ساده و بدون هزینه است
-
تعداد تشکر ها از sajiran به دلیل پست مفید