وقتی می خوام دیتابیسو ایمپوزت کنم این ارور رو میده
No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See FAQ 1.16.
لطفاً راهنمائی کنید
وقتی می خوام دیتابیسو ایمپوزت کنم این ارور رو میده
No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See FAQ 1.16.
لطفاً راهنمائی کنید
سلام
تا آخرش رو بخون.
http://www.webhostingtalk.ir/f55/%D9...8C%D8%B3-8893/
حجمش فکر کنم بالاست. نمیزاره. میخوای کجا ایمپورت کنی. لوکال یا سرور؟
نه دوست عزیز حجمش خیلی هم کمه وردپرسه که 14 تا تیبل هم بیشتر نداره حدود 60 کیلوئه ! فقط سه چهار تا پست توش دارم
می خوام که از دیتابیسم بکاپ بگیرم و دیتابیس و فایلهای وردپرس رو پاک کنم و بعد دیتابیس رو ایمپورت کنم و بعدش دوباره وردپرس رو نصب کنم . به همین سادگی . آدرس رو هیچ تغییری ندادم فقط نام دیتابیس رو
وقتی بکاپ رو اکسپورت می کنم (از phpMyAdmin) و ذخیرش می کنم رو هاردم ، بازش می کنم و همون سطرهای فایل دیتابیس نام دیتابیس رو تغییر میدم به دیتابیس جدید که می خوام بهش ایمپورت کنم .
حالا توی دیتابیس جدید که ساختم و هیچی تیبل توش نیست از همون phpMyAdmin بکاپ دیتابیسی رو که گرفتم رو بهش ایمپورت می کنم و ایمپورت با موفقیت و پیام تبریک انجام میشه .
فایلهای وردپرس رو که می خوام نصب بکنم و ستش بکنم با این دیتابیس رو آپلود می کنم . برای قبل از نصب(قبل از کانفیگ وردپرس روی اون دیتابیس جدید) همه چیز درسته و اون صفحه نصب وردپرس میاد ولی به محضی که فایل کانفیگ وردپرس رو اطلاعات دیتابیس جدید که بکاپ رو بهش ایمپورت کردم رو واردش می کنم دیگه اون صفحه محل وردپرس بالانمیاد و صفحه سفیده سفیده !!!
حتی با MySqlDumper هم انجام دادم ولی باز همین طور میشه !
نمی دونم من کاری باید می کردم که نکردم ؟
مشکل از چیه دوستان ؟؟؟؟
داخل فايل wp-config اين خط رو اضافه كنيد :
علت صفحه سفيد احتمالا وجود يك خطاي مهلكه كه با افزودن اين خط نشون داده ميشه و حدس ميزنم مشخصات ديتابيس رو اشتباه ميديد.کد PHP:
define('WP_DEBUG',true);
به آخرین خط wp-config اضافش کردم ولی هیچی فرق نکرد
مشخصات دیتابیس که فقط یه نام دیتابیس و یه یوزر دیتابیس و یه پسوردشه که اونا درست وارد می کنم
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
آقایون من الان روی دیتابیس قبلی (اصلی) که ازش بکاپ گرفته بودم و خدا رو شکر پاکش نکرده بودم هم امتحان کردم و اون رو کانفیگ کردم با وردپرس ولی بازم همین طوره و اصلا ارتباط برقرار نمی کنه و صفحه هیچی لود نمیشه و سفیده
یه نفر گفت ممکنه از ورژن های sql هاست ها باشه که با هم فرق می کنن مشخصات هاستهای من به این قراره :
هاست قبلی :
Apache version 2.2.17
PHP version 5.2.16
MySQL version 5.0.92-community
هاست جدید و فعلی :
Apache version 2.2.17
PHP version 5.2.17
MySQL version 5.0.92-community-log
ممکنه مشکل به این خاطر باشه ؟؟؟
راه چاره چیه ؟
یکی پیدا نشد به پست قبلی جواب بده ؟؟؟؟؟
ْآخرين خط ؟ احيانا بعد از تگ ?> نذاشتيدش ؟ چون حتما بايد قبل اين تگ باشه
آقا رضا فایل wp-config ام محتویاتش رو براتون کپی می کنم چون اون تگی که گفتین تو پست بالا فقط اولین خطه فایله و انگار تگ بسته نمیشه تو فایل کانفیگ !
منم توی آخرین آخرین جایی که ممکن بود define('WP_DEBUG',true); رو اضافه کردم ملاحظه بفرمایید :
ویرایش توسط Germanizer : April 3rd, 2011 در ساعت 04:03
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)