-
March 28th, 2011, 12:36
نیاز به یک متخصص برای فروش سرور با % خوب
سلام
ما در شرکتمون برای فروش سرور و ساپورت مشتریان نیاز به 1 نفر داریم که وقت آزاد داشته باشه و با جای دیگه هم کار نکنه و برای شروع به صورت % کار کنه.
ایشون باید تمام و کمال به کارش مسلط باشه که از همین ابتدای کار باعث نارضایتی مشتری نشه و کار ما رو هم خراب کنه.
شرکت ما هم در امارات هست و تلاش داریم مشتریان خارجی هم داشته باشیم (تسلط به زبان عربی و انگلیسی از محاسن است)
دوستان خوب هم در انتخاب ایشون راهنمایی کنند ممنون می شم البته بدون حاشیه.
% هم توافقی
-
-
March 28th, 2011 12:36
# ADS
-
March 28th, 2011, 12:57
پاسخ : نیاز به یک متخصص برای فروش سرور با % خوب
تهران میخواین یا امارات ؟ من تهرانم اگه تمایل داشته باشید میتونم با هاتون همکاری کنم. موفق باشید
-
-
March 28th, 2011, 12:59
عضو انجمن
چند درصد ؟ شرح کامل کار !
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
-
March 28th, 2011, 13:38
دوستان شرکت امارات هست ولی کار اینترنتی هست دیگه و از ایران هم می شه.
کار هم تمامی مایحتاج مشتری ... فروش - ساپورت - مدیریت سرور - کانفیگ - سکوریتی و ...
درصد هم توافقی
درضمن کار بر روی سایت زیر هست
Server.AE
به یاهو پیام بدین صحبت کنیم
Yahoo: server_ae
-
-
March 29th, 2011, 20:46
-
-
March 29th, 2011, 21:06
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
paradox1666
کسی دیگه ای نیست؟
تو امارات چیزی که زیاد ریخته کارگر هندی و بنگلادشی هست همشون هم انگلیسی فول هستند بیارید کار کنند براتون انگلیسشیون هم خوب هست
اگر هم بحث فروشتون تو ایران هست کسی که تخصص داشته باشه نمیاد با شما درصدی کار کنه خودش باسه خودش کار میکنه چون ایران اینقدر بی قانون هست برای اینطور کارها نیاز به مجوز و .... نیازی نیست .
-
تعداد تشکر ها ازSPAM به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2011, 21:21
حرفتون قبول ولی برای ایران هم لازمه...
-
-
March 29th, 2011, 21:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SPAM
تو امارات چیزی که زیاد ریخته کارگر هندی و بنگلادشی هست همشون هم انگلیسی فول هستند بیارید کار کنند براتون انگلیسشیون هم خوب هست

اگر هم بحث فروشتون تو ایران هست کسی که تخصص داشته باشه نمیاد با شما درصدی کار کنه خودش باسه خودش کار میکنه چون ایران اینقدر بی قانون هست برای اینطور کارها نیاز به مجوز و .... نیازی نیست .
آقا ول کجا جان بچت. هروقت شما تونستید تو ایران بدون نیاز به فیل-ترشکن 10 سایت باهم باز کنی اون وقت این هندی بنگلادشی هم میتونن انگلیسی صحبت کنن!! 
ما از دل یه سری خرید کردیم یه مشکلی داشت زنگ زدیم باورتون نمیشه با سه نفر صحبت کردم هیچ کدوم رو من حالیم نمیشد چی میگن تنها کلمه ایی که حالیم شد از تقریبا 15دقیقه صحبت با اینا همون سلام و خداحافظی اول و آخرش بود. ایرانی بیارید بلد نباشه انگلسیی صحبت کنه بهتر از اینا هست !! لهجه خیلی خیلی خیلی بدی دارن!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
March 29th, 2011, 21:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SPAM
کسی که تخصص داشته باشه نمیاد با شما درصدی کار کنه خودش باسه خودش کار میکنه
موافقم کسی که توی این چیزها تخصص داره توسط شرکت های ایرانی جذب میشه با دستمزد بالا و یا اینکه خودش شرکتی راه اندازی میکنه (که معمولا همین اتفاق می افته)
-
-
March 29th, 2011, 22:32
عضو دائم
شرایط رو برای من هم بفرستید
الان که یاهو نبودین
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-