نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: هاست دانلود با تخفیف برای سایت علمی + مشورت

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    69
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    21 پست

پیش فرض هاست دانلود با تخفیف برای سایت علمی + مشورت

سلام . من مدیر سایت الکترونیک دانلود و مهندس یار هستم . اینم آدرس هاش :
    الکترونیک دانلود | کتاب جزوه پروژه آموزش برنامه نویسی
    مهندس یار | بزرگترین مرجع دانلود و آموزش مهندسی
    در حال حاضر بنده 50 گیگ از شرکت آذرسان گرفتم و بسیار هم راضی هستم . هر دو سایت رو بر روی همین سرور مدیریت میکنیم . الکترونیک دانلود یک ساله فعالیت میکنه با رنک 3 و الکسای 150000 که تصمیم گرفتم با یک تیم مدیریتی مهندس یار رو افتتاح کنم و خدمات رسانی رو بیشتر کنیم .(از عید کارمون رو شروع کردیم و توی این مدت کم تونستیم بازدید بالای 1000 رو هم تجربه کنیم . الان متوسط روزی 900 تا داریم) چند تا ایده داشتیم برای سایت که نیاز به فضا و منابع بیشتری داریم . در حال حاضر نیاز به یک فایل هاستینگ مطمئن و با کیفیت داریم تا در کنار این 50 گیگ بتونیم ایده های جدیدمون رو عملی کنیم . حالا از دوستان هم مشورت میخوام هم پیشنهاد .
    مشورت :
    خود شرکت آذرسان الان ازما با تخفیف ماهی 20 تومن میگیره . 6 ماهه پرداخت کردیم . میگه 100 گیگ میکنش ماهی 40 تومن . 200 گیگ میکنه ماهی 90 اینا . بازم تاکید میکنم از هاستینگش فوق العاده راضی هستم و هیچ مشکلی تا حالا نداشتیم . تنها چیزی که اذیتم کرد کنرل پنل اختصاصیشون بود که گفتن برای امنیت بالا از این استفاده میکنن که من با اف تی پی کار میکنم و مشکل زیادی از این بابت زیاد ندارم .
    یک نظری هم به گرفتن اسپانسر داشتم که وقتی یک جستجویی زدم توی این فروم دل چرکی شدم و پشیمون . البته با این شرایط که ما بنر تبلیغاتیشون رو توی دو تا سایت بزاریم و اونا هم به ما تخفیف مناسبی بدن موافقیم .
    به نظر شما از کدوم متد استفاده کنیم بهتره ؟

پیشنهاد :
    حالا اگر با متد دوم موافقید می خواستم بدونم آیا کسی مایل هست هاست دانلود (چه اشتراکی چه مجازی) با قیمتی پایین تر از خود شرکت (با تخفیف)در اختیارمون بزاره و ما هم بنر تبلیغاتیش رو توی دو تا سایتمون بزاریم ؟
    لطفاً دوستانی پیشنهاد بدن که در زمینه هاستینگ سابقه درخشان دارن و شرکت معتبر و ثبت شده ای دارن . چون بشدت از طرف هاست نامطلوب ضربه خوردم و طعم شیرین هاست مطمئن و خوب رو دو بار با هاست دی ال و شرکت آذرسان تجربه کردم .
    موفق باشید

2. # ADS

عضو دائم irlogo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    773
    تشکر تشکر شده 
    1,546
    تشکر شده در
    1,188 پست

پیش فرض پاسخ : هاست دانلود با تخفیف برای سایت علمی + مشورت

پیشنهاد می کنم از سرویس های میزبانی وب دانلود ما استفاده نمایید، در این راستا حامی تجاری شما نیز خواهیم بود

---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

بینهایت هاست دانلود >> ماهیانه 1000 تومان

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)