سلام. برای یاست یکی از یوزر ها که سایت دانلود موزیک و ... است میخوام از سایت رسمی پشتیبان فارسی دیتالایف انجین استفاده کنم.
قبل نیوک بوده ولی نیوک براش سخته.
به نظر ما خوبه؟
سلام. برای یاست یکی از یوزر ها که سایت دانلود موزیک و ... است میخوام از سایت رسمی پشتیبان فارسی دیتالایف انجین استفاده کنم.
قبل نیوک بوده ولی نیوک براش سخته.
به نظر ما خوبه؟
بارها در این مورد بحث شده......
دیتالایف نیاز به اطلاعات بیشتری داره اگه بخواید توش تغیرات وسیعی بدید.
نه جوملا بهتره مخصوصا برای سایت موزیک
نیوک براش سخته؟ تا جایی که میدونم نیوک از همه آسونتره.. اگر دلیلش برای تعویض سختی کار با نیوک هست بهتره وبلاگ بزنه چون دیتالایف از نیوک مدیریتش سخت تره!
جوملا دردسرش كمتره و بهتره !
دیتا ماژول زیاد داره ولی نیوک نه !!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
در ضمن نیوک امنیتش خیلی پایینه
من نميدونم دقيقا بر اساس چه معيارهايي اين رتبه بندي ها رو انجام ميديد اما شخصا تا وقتي سورس سيستمي رو نبينم نمي تونم در موردشون نظر خاصي بدم!
نيوك تا به حال باگ هاي زيادي داشته اما هر باگي كه منتشر شده سريعا توسط تيم هاي پشتيباني رفع شده ، همونطور كه wp و dle و ... داشته اند
بحث در مورد بهتر بودن سيستم هاي محتوا كاملا بي فايده است و تاپيك هاي قبلي رو هم اگه بخونيد به اين موضوع پي ميبريد
نصب هر كدوم از اين سيستم ها كمتر از چند دقيقه طول ميكشه و ميتونيد تك تك رو تست كنيد و خودتون به نتيجه برسيد و از نگاههاي تعصبي يا ... استفاده نكنيد ! و بعلاوه از سايت هاي پر بازديد نيوك يا dle يا ... نظر سنجي كنيد.
در مورد نيوك نميخوام طرفداري كنم چون مدت زيادي است باهاش كار نكردم اما اولين تجربه هاي مديريت سايت رو با نيوك داشتم و واقعا سيستم ساده و مناسبي بود.
فقط نیوک! اگه دنبال یه چیز آسون تر میگردی بعد از نیوک وردپرس هم خوبه
خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
آفاق دیتا شمال نماینده رسمی وایمکس مبین نت و شرکت فن آوا در استان مازندران
دوستان هر سی ام اسی یه نقاط قوت و یه نقاط ضعف داره مهم پشتیبانی سریع و افزونه های اونه که بدون هیچ مشکلی کار کنن. آبدیت ها و سرویس پک های اون سریع ارتقا داده بشن.
خودتون بهتر می توانید تشخصی بدید که کدام براتون راحته من با وردپرس کار کردم ساده و راحته برای همه ولی باز جمولا رو ترجیح میدم برای من که برنامه نویس هستم و حرفه ای خوب جوملا خوبه ولی برای یه فرد دیگه ساید جومولا سخت باشه مشکل داشته باشه و بگه نه همون وردپرس.
پس تک تک اینها رو نصب کنید میزان منابعی که از سیستم میگرین رو بررسی کنید و خودتون به این نتیجه برسید که کدام بهتر هست.
من خودم سایت برنامه نویسی شده رو به سی ام ترجیح میدم. اتفاقا خودم هم دارم یه سایت دانلود میارم بالا و دارم همه رو بررسی می کنم و حتی مورد اینکه بشینم یه برنامه فول اتوماتیک برای اینکار با دات نت بنویسم رو هم تو سر دارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)