-
March 16th, 2011, 16:30
عضو جدید
سئو را از شرکت کاسپید بیاموزیم ....
احتمالا همه اینجا شرکت کاسپید رو میشناسن بت آدرس : طراحی سایت، طراحی وب سایت، بهینه سازی وب، سئو
شرکتی که بزرگترین سایت های ایران رو طراحی و بهینه سازی میکنه و سئو رو ارتقا میده ....
الان برای مدت کوتاه و محدودی شروع کرده به آموزش بعضی از نکات کلیدی و جدید سئو و بازاریابی الکترونیکی که برام جالب بود و خواستم اینجا هم اعلام کنم که به صورت مجانی و کم کم و به درد بخور میتونین این تجربه ها رو یاد بگیرین و بتونین اصولی و منطقی بازدید و همچنین مشترین خودتون رو بالا ببرین ...
برای این کار کاسپپیـد صفحه ای رو توی فیسبوک گذاشته و برای مدت محدود و کوتاهی اجازی لایـــک کردن رو داده بهش .
لینک صفحه فیس بوک کاسپید : Kaspid | Facebook
یعنی بعد از مدتی نمیتونین عضو این صفحه بشین و از مطالبش استفاده کنین مگر اینکه از مشتریان خودشون باشین .
پس بهتریه هرچه زودتر برین و لایــک کنین این صفحه رو .
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
کسی نمیخواد در این رابطه بحث بکنه ؟
-
تعداد تشکر ها ازfazmide به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2011 16:30
# ADS
-
March 16th, 2011, 17:11
عضو انجمن
پاسخ : سئو را از شرکت کاسپید بیاموزیم ....
عجب شرکت هایی باهاش قرارداد دارن
هزینه هاشون چجوری هست ؟
-
-
March 16th, 2011, 17:16
عضو جدید
میشه گفت بالاس . ولی خوب کارشون هم بالاست . سئو و ... اولین هستن تو ایران . ولی این صفحه رو که گذاشتن میخوان به ی عده ای که زودتر عضو FanPage فیسبوکشون میشن ، آموزش بدن . بزودی هم یک دوره ی تخصصی شنیدم توی برج میلاد قراره که برگزار کنن. من هدفم از این تاپیک این بود که دوستن عضو این صفحه بشن که این فرصت طلایی رو از دیت ندین .
-
-
March 16th, 2011, 17:24
عضو انجمن
من واسه یه سایت باهاشون صحبت کردم گفتن هزینه ها از 2 میلیون شروع میشه, سریع در رفتم :دی
-
تعداد تشکر ها از Iman.r به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2011, 19:22
عضو جدید
خدمات سئو این شرکت واقعا عالیه ... توی صفحه فیسبوکشون قراره از تجربیاتشون تو آخرین کنفرانس سئو که توی لندن بود بنویسن و راهکارهای جدید و مال 2011 رو معرفی کنن ...
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
تالار گفتمانی هست که خاص سئو و افزایش بازدید واقعی باشه ؟
-
-
March 16th, 2011, 20:35
عضو دائم
مهندس سپیدنام و گروهشون 100 در 100 کیفیت و قدرت کارشون تضمین میشه
دوستان حتما لایک بدید
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از --- به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2011, 22:57
عضو انجمن
کسپید فوق العاده است....البته چیزی که اونا رو کمک کرده تجربه بالاست وگرنه متدهای 2011 و غیر 2011 نداره...سئو فقط علمیست که تجربی بدست میاد...به هر ال این شرکت داره پول تجربشو میخوره...فکر هم نمیکنم بیاد و توی یه فیس بوک تمام به اصطلاح متدهای 2011 رو بگه...
-
تعداد تشکر ها ازom!d-D به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2011, 23:38
كيفيت كار حرفه اي توسط گروه وب كاسپين يا همون كاسپيد تاييد ميشه!
در اين سيستم كاري كه دوست عزيز مهندس سپيدنام راه اندازي كردند شما با پرداخت هزينه ي واقعي بهينه سازي و طراحي وبي حرفه اي ، بي نظير را تجربه ميكنيد...
در حقيقت اينجاست كه ميگن هرچقدر پول بدي آش ميخوري!
پس شما مسلما با هزينه هنگفتي كه مي پردازي سرويسي حرفه اي تحويل ميگيري...
در تحليل هزينه ها و مشتريانشون هم بگم خدمتتون كساني با ايشون قرارداد بستند و هزينه هنگفتي كردند كه توانستند در قبال هزينه هنگفت درآمدي بالا داشته باشند...
مطمئنا شما بايد در قبال همچين هزينه هايي توجيه اقتصادي و بازگشت هزينه داشته باشيد...
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2011, 12:29
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
om!d-d
کسپید فوق العاده است....البته چیزی که اونا رو کمک کرده تجربه بالاست وگرنه متدهای 2011 و غیر 2011 نداره...سئو فقط علمیست که تجربی بدست میاد...به هر ال این شرکت داره پول تجربشو میخوره...فکر هم نمیکنم بیاد و توی یه فیس بوک تمام به اصطلاح متدهای 2011 رو بگه...
دوست عزیز من خودم توی کاسپید هستم الان ... همه الگوریتم ها دارن عوض میشن و به یه سمتی میرن . آقای سپیدنام تازه از سمینار ses london برگشتن که میتونید عکس هاشو توی صفحه کاسپید توی فیسبوک ببینین. استراتژی الان کاسپید آموزش هست ... اولین کاری که کردیم زدن صفحه فیسبوک هست که با شما همراه باشیم . حرکت دوم کلاس آموزشی هست که اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد در 2 روز ...
به هر حال میبینین که توی صفحه فیس بوک کاسپید چیزایی رو یاد میگیرین که تا حالا اصلا دربارش نشنیدین ... ! ضمنا انتظار اینکه آدم بتونه توی مدت کوتاهی برسه به بالاهای سئو یکم دور از انتظار است .
به هر حال شرکت کاسپید از همه دعوت میکنه که توی صفحه فیسبوک ما عضو بشین تا بتونیم جو دوستانه و خوبی رو ایجاد کنیم و تخصصی سئو رو یاد بگیریم .
-
-
March 17th, 2011, 13:07
عضو دائم
اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد در 2 روز ...
خرداد نبود ؟
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-