-
September 12th, 2010, 07:55
فروش یکی از بهترین سایت های تفریحی ایران
با سلام خدمت تمامی دوستان
این سایت با شرایط زیر به بالاترین قیمت پیشنهادی به فروش میرسد
و اما شرایط
دارای یکی از بهترین پرتال ها برای سایت تفریحی (نیوک)
دارای یک دامنه خوب و 4 حرفی است 4 تومن پولش دادم اما ارزشش بیشتر از این قیمت هست (bfun)
دارای یک قالب اختصاصی نیوک که 25 تومن پول قالب رو دادم
دارای 1 گیگ هاست که از یکی از بهترین سرور های دنیا ست که 35 تومن پول هاست دادم (نوین سرور)
+ وقتی که خودم گذاشتم نزدیک به 250 پست تو سایت دادم و 100 پست تو انجمنش (چه پول هایی که به کافی نت ندادم!!)
و اما علت فروش والا راسیاتش بنده نمیرسم سایت رو اپدیت کنم و برای مدتی دارم میرم مسافرت دلم نمیخواد همه زحمت هایی که واسش کشیدم به باد بره میخوام بیوفته دست یه آدم کار بلد که سایت رو به جایگاهش برسونه
++ هر کسی سایت رو خرید چندین اسپمر بلاگ های پارسی رو بهش میدم که خودم 10 تومن پول اسپمر رو دادم ضمنا اگر کسی سایت رو خرید پیشتیبانی خودم مادام عمر پشت سایت هست تا اون جایی که بلد باشم دریغ نمیکنم
ضمنا یه فروشگاه هم جدیدا روش نصب کردم که این فروشگاه یه ماه اول 10تومن فروش داشت اگر سایت پیشرفت کنه درامد ماهانه 500 هزار تومن را تضمین میکنم
اینم ذکر کنم که این سایت نو پاست و رتبه الکسای بالایی نداره اما چون سایت تفریحی همیشه همه قشر پسند بوده به راحتی میشه اون رو به جایگاه اصلیش رسوند
چون خیلی خیلی عجله دارم قیمت پایه این سایت رو میزنم 70 تومن شما قیمت های خودتون رو بدید
با تشکر از همتون
-
-
September 12th, 2010 07:55
# ADS
-
September 13th, 2010, 11:46
پاسخ : فروش یکی از بهترین سایت های تفریحی ایران
کسی نظری پیشنهادی انتقادی نداره ؟
-
-
September 15th, 2010, 14:21
یه جوری گفتی تفریحی فکر کردم شبیه سایت
hamhame.net
هست
-
-
March 26th, 2011, 03:00

نوشته اصلی توسط
elfy
با سلام خدمت تمامی دوستان
این سایت با شرایط زیر به بالاترین قیمت پیشنهادی به فروش میرسد
و اما شرایط
دارای یکی از بهترین پرتال ها برای سایت تفریحی (نیوک)
دارای یک دامنه خوب و 4 حرفی است 4 تومن پولش دادم اما ارزشش بیشتر از این قیمت هست (bfun)
دارای یک قالب اختصاصی نیوک که 25 تومن پول قالب رو دادم
دارای 1 گیگ هاست که از یکی از بهترین سرور های دنیا ست که 35 تومن پول هاست دادم (نوین سرور)
+ وقتی که خودم گذاشتم نزدیک به 250 پست تو سایت دادم و 100 پست تو انجمنش (چه پول هایی که به کافی نت ندادم!!)
و اما علت فروش والا راسیاتش بنده نمیرسم سایت رو اپدیت کنم و برای مدتی دارم میرم مسافرت دلم نمیخواد همه زحمت هایی که واسش کشیدم به باد بره میخوام بیوفته دست یه آدم کار بلد که سایت رو به جایگاهش برسونه
++ هر کسی سایت رو خرید چندین اسپمر بلاگ های پارسی رو بهش میدم که خودم 10 تومن پول اسپمر رو دادم ضمنا اگر کسی سایت رو خرید پیشتیبانی خودم مادام عمر پشت سایت هست تا اون جایی که بلد باشم دریغ نمیکنم
ضمنا یه فروشگاه هم جدیدا روش نصب کردم که این فروشگاه یه ماه اول 10تومن فروش داشت اگر سایت پیشرفت کنه درامد ماهانه 500 هزار تومن را تضمین میکنم
اینم ذکر کنم که این سایت نو پاست و رتبه الکسای بالایی نداره اما چون سایت تفریحی همیشه همه قشر پسند بوده به راحتی میشه اون رو به جایگاه اصلیش رسوند
چون خیلی خیلی عجله دارم قیمت پایه این سایت رو میزنم 70 تومن شما قیمت های خودتون رو بدید
با تشکر از همتون
فکر نکنم دامنه ای با الکسای 9.000.000 نفر رو کسی خریداری کنه !
در ضمن این دامنه روی میهن بلاگ هست ! پس چجوری می فرمایید که سیستم نیوک است؟
-
-
March 26th, 2011, 05:20
عضو انجمن
-
-
March 26th, 2011, 11:59
عضو انجمن
1-روي ميهن بلاگ هست
2-الكساش 9500000 هست