سلام
من یه هاست میخوام که دی داس نشه ..
سایت که الان دارم دی داس میشه و زود Down میشه
این 6 بار هست که هاست عوض میکنم ...
حمله های سایت من سنگین هست .. خیلی
میخوام اصلان به هیچ عنوان دی داس نشم![]()
سلام
من یه هاست میخوام که دی داس نشه ..
سایت که الان دارم دی داس میشه و زود Down میشه
این 6 بار هست که هاست عوض میکنم ...
حمله های سایت من سنگین هست .. خیلی
میخوام اصلان به هیچ عنوان دی داس نشم![]()
*هیچ* هاستینگ توانایی استادگی در برابر DDoS رو ندارد...
مگر اینکه :
حداقل 5 node در شبکه بصورت Failover حاضر باشند و ....(100% نیست ولی در برابر حملات ضعیف مقاوم تر هست)
اگر شما زیر حمله هستید توصیه میکنم که سمت هاست اشتراکی نرید زیرا بجز $$ چیزی از دست نخواهید داد!
البته سخت افزار های با نام DDoS Mitigation و ... در بازار موجود هست که تا حدی میتونه به شما کمک کنه....
موفق باشید.
دوست عزیز..
بخش آموزشی ...ایشون درخواست هاست ندادند...
درباره DDoS هم بهتون عرض کردم..
نوشته اصلی توسط HugeServer
*هیچ* هاستینگ توانایی استادگی در برابر DDoS رو ندارد...
مگر اینکه :
حداقل 5 node در شبکه بصورت Failover حاضر باشند و ....(100% نیست ولی در برابر حملات ضعیف مقاوم تر هست)
اگر شما زیر حمله هستید توصیه میکنم که سمت هاست اشتراکی نرید زیرا بجز $$ چیزی از دست نخواهید داد!
البته سخت افزار های با نام DDoS Mitigation و ... در بازار موجود هست که تا حدی میتونه به شما کمک کنه....
موفق باشید.
دوست عزیز..
بخش آموزشی ...ایشون درخواست هاست ندادند...ddos قوی و خفیف داره. وب سرور ایشون آپاچی هست . خوب معلومه دوام نمیارهمن یه هاست میخوام که دی داس نشه ..
آپاچی به صورت پیش فرض بله ولی نه Apache
شما وقتی 10Gbps حمله بگیرید به سرور و .... از شبکه چیزی باقی نخواهد ماند!
احتمالا شما حملاتی با +10K IP رو تجربه نکردید..
یا 2K درخواست در بازه زمانی کوناه..
دیتاسنتر های معتبر که برای شبکه خودشون ارزش قائل هستند وقتی به سرور شما حمله میشه آیپی زیر حمله رو Nullroute میکنند.....
سلام.
فقط چند شرکت هستند که به صورت تخصصی میتونند شما رو حمایت کنند که اونها هم به هیچ عنوان به ایران سرویس نمیدند
blacklotus.com
serverorigin.com
و...
اما صحبت های HugeServer تایید میشه، عملاً هیچ دیتاسنتری نمیتونه حملات قوی رو دفع کنه ولی معمولاً از طرف ایرانی ها حملات زیاد سنگینی انجام نمیشه چون هزینه این کار رو نمیتونند پرداخت کنند (به صورت تغریبی 3 هزار دلار در ساعت هزینه انجام یک حمله قدرتمند هست).
با تشکر.
درضمن چند Firewall رایج در دیتاسنتر ها :
Cisco ASA 5500 Series Adaptive Security Appliances Models Comparison - Cisco Systems
به این موارد توجه کنید :
Maximum Firewall Connections
Maximum Firewall Connections/Second
Maximum Firewall throughput
---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------
Botnet
والا من هرچی که دیدم تاحالا قوی نبوده. نمیگم حرف شما اشتباهه.
این طرف فوقش با 100 تا ****** بیاد جلو
اونم اگه بیاد. بعضی ها با یه آیپی میان![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)