دوست عزیز در مورد ساخت vps چه مراحلی رو باید طی کنم؟
برنامه هایی که لازمه چی هستش؟
میشه از خود گذشتگی کنید و مرحله به مرحله برا ساخت یه سروری که بتونم باهاش وی پی .. بسازم وبفروشم واسم توضیح بدین؟
خواهش میکنم کمکم کنید
دوست عزیز در مورد ساخت vps چه مراحلی رو باید طی کنم؟
برنامه هایی که لازمه چی هستش؟
میشه از خود گذشتگی کنید و مرحله به مرحله برا ساخت یه سروری که بتونم باهاش وی پی .. بسازم وبفروشم واسم توضیح بدین؟
خواهش میکنم کمکم کنید
تاپبک قبلی که حذف شد بهتون عرض کردم!
سروراختصاصی دارید؟
اگه ندارید یه vps میخرید بقیش هم اونی که ازش خریدی بپرسی خودش Ok میکنه
دهقان فداکار هم از جان خودگذشتگی نمیکنه الان
ولی میتونم بهتون بگم - مراحل خاص خودش را دارید به شرطی که روی سرور مجازی ساز نصب کنن - بعد بستگی به مجازی ساز ها مراحلش فرق دارد
دوستان چرا این همه سربسته توضیح میدید؟ فرض کنید میخوام از صفر شروع کنم
سایتی مطلبی سراغ دارید معرفی کنید
کسایی که میخوان ... بسازن از چه نقطه ای شروع میکنن و چه سلسله مراتبی رو طی میکنن؟
عزیز دل
شما برای شروع یه سرور بخرید و بگید مجازی ساز VMWARE eSXI نصب کنن تا الباقی خدا بزرگه
از چه سایتایی میتونم بخرم؟ این سرور برای ساپورت مثلا 400 اکانت باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
دروود بر شما
نخست باید یک سرور اختصاصی داشته باشید تا بتوانید بر روی آن مجازی ساز برپا نمایید،و پس از آن بسته به نوع مجازی ساز نصب شده،کارکرد آن برای سختن یک سرور مجازی متفاوت می باشد.
یکی از برترین ها در این زمینه VMware می باشد که اگر در تارنما بجویید راهنمای آن را خواهید یافت.
دادا شما سرور اختصاصی نمیخوای که برا این کار چه اسراریه میگی من میخوام vps ایجاد کنم با کلمه خرید آشنا شو دوست من شما برای کارت یه vps بگیر رم هم 512 سیستم عامل هر چی دوست داری فقط بگو برات نرم افزار اکانتینگ نصب کنن.سوالت رو بد مطرح کردی!
باشه. سوالمو خیلی شفاف مطرح میکنم. من قصد دارم فروش وی پی .... راه بندازم. با حدود 300 اکانت. تا اینجاش فهمیدم که باید یه سرور بخرم و بگم روش مجازی ساز نصب کنن.
ولی جایی هست که این کار هارو با تصویر و جزئیات بیشتر توضیح داده باشه؟![]()
نه همچین چیزی نیست - اما خیلی ساده است . یکم باید تچربه داشته باشد و سواد درست حسابی و تجزیه تحلیل درست حسابی
شما باید یه مجازی سازی روی سرور اصلی نصب کنید که قابلیت نصب سری سیستم عامل های Windows و هر مدل
.iso داشته باشد . اما جای به صورت آموزش وجود ندارد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)