-
July 31st, 2024, 14:43
عضو انجمن
راهنمایی خرید فوری تتر
سلام رفقا
حدود 800میلیون رو میخوام به تتر تبدیل کنم
امن ترین و بی دردسر ترین راه چیه ؟ یعنی اگه تجربه ای دارین در این مورد راهنمایی کنید
بطور مثال الان من تو پنل صرافی ارز دیجیتال ثبت نام و احراز هویت کنم این مبلغ رو باید شبا کنم به حساب طرف ؟ بعدش کارمزد داره نداره ؟ یعنی عیناً معادل 800 میلیون پنل شارژ میشه و تتر میخرم و به کیف پولم اضافه میشه ؟
-
-
July 31st, 2024 14:43
# ADS
-
July 31st, 2024, 16:04
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی خرید فوری تتر

نوشته اصلی توسط
ali0000
سلام رفقا
امن ترین و بی دردسر ترین راه چیه ؟ یعنی اگه تجربه ای دارین در این مورد راهنمایی کنید
بطور مثال الان من تو پنل صرافی ارز دیجیتال ثبت نام و احراز هویت کنم این مبلغ رو باید شبا کنم به حساب طرف ؟ بعدش کارمزد داره نداره ؟ یعنی عیناً معادل 800 میلیون پنل شارژ میشه و تتر میخرم و به کیف پولم اضافه میشه ؟
سلام به شکل اینترنتی روزانه میتونید سقف اینترنتی 25 تا 50 میلیون واریز کنید.
به شکل مستقیم با صرافی ها صحبت داشته باشید به نتیجه بهتری میرسید.
-
تعداد تشکر ها از SainaServer به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2024, 16:27
روزانه 50 م میتونید بگیرید تا 100 م
-
تعداد تشکر ها از mizbanpm به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2024, 13:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ali0000
سلام رفقا
قابل انجام .
در تماس باشید .
-
-
August 1st, 2024, 17:51
عضو انجمن
تشریف ببرید خیابان مطهری، صرافی های زیادی هست. براتون انجام میدن. دسته چک یا اگه ندارید، چک رمز بانک و... هم برای انجام اینکار، اوکیه. اصلا دردسری نداره. هر سوالی هم داشتید و یا موردی که خواستید قبل از انجام معامله بدونید، ابتدا تشریف ببرید خیابان مطهری، از صرافی های اونجا میتونید سوالاتتون رو بپرسید ازشون.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2024, 19:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali0000
سلام رفقا
با درود وقت بخیر حال شما
صرافی های زیادی هست اما میتونید از بیت پین اقدام به انجام این معامله بزنید
پشتیبانب انلاین هم دارن ب سرعت پاسخ شما رو میدن
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید