-
عضو انجمن
سایت dolathost.com باز نمی شود
سلام سایت دولت هاست با دامنه dolathost.com باز نمی شود سایت منم که هم هاستش و ثبت دامنه اش توسط ایشون ثبت شده بود باز نمیشه
کسی شماره ای ازشون داره یه پیگیری کنم چه بالایی سرشون اومده
-
-
June 4th, 2023 15:06
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : سایت dolathost.com باز نمی شود

نوشته اصلی توسط
shahmoradi
سلام سایت دولت هاست با دامنه dolathost.com باز نمی شود سایت منم که هم هاستش و ثبت دامنه اش توسط ایشون ثبت شده بود باز نمیشه
کسی شماره ای ازشون داره یه پیگیری کنم چه بالایی سرشون اومده
جای نگرانی نیست در روز تعطیل تغییراتی در حال انجام منتظر رفع مشکل باشید
-
-
عضو جدید
آقا یه اطلاع بدید قبلش حداقل.
الان سایت من بالا نمیاد.
تا کی درست میشه؟؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shafaghi99
آقا یه اطلاع بدید قبلش حداقل.
الان سایت من بالا نمیاد.
تا کی درست میشه؟؟
با ز میشه اکیه
-
-
عضو انجمن
بنظر شما فرق یک مجموعه که علم به روز هاستینگ داره با مجموعه ای که فقط بلد هست سی پنل و دایرکت ادمین و نصب سیستم عامل برای ارایه سرورمجازی انجام بده چی هست؟ کسایی که فقط بلد هستن سی پنل و دایرکت ادمین نصب کنن و همینطور نصب سیستم عامل برای ارایه سرورمجازی بلد هستن، معمولا میگن این چه سوالیه. معلومه که هر دو یکی هست.
دوستانی که سایت هاستینگ راه اندازی کردن، خیلی سریع باید مسلط به دانش های روز، بشن. وگرنه اینطوری فایده نداره.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
demonvictor
بنظر شما فرق یک مجموعه که علم به روز هاستینگ داره با مجموعه ای که فقط بلد هست سی پنل و دایرکت ادمین و نصب سیستم عامل برای ارایه سرورمجازی انجام بده چی هست؟ کسایی که فقط بلد هستن سی پنل و دایرکت ادمین نصب کنن و همینطور نصب سیستم عامل برای ارایه سرورمجازی بلد هستن، معمولا میگن این چه سوالیه. معلومه که هر دو یکی هست.
دوستانی که سایت هاستینگ راه اندازی کردن، خیلی سریع باید مسلط به دانش های روز، بشن. وگرنه اینطوری فایده نداره.
به آینده امیدوار باشید... انشاالله که بتونیم با وجود نوابغ و صاحب نظران نخبه ای چون شما قطار پیشرفت خیلی سریع رو به جلو ببریم...
-
تعداد تشکر ها از sherman2000 به دلیل پست مفید