-
April 15th, 2023, 17:45
درخواست آفر سرور اختصاصی برای هاست دانلود
سلام
وقت بخیر
به یک یا چند سرور اختصاصی ایران یا حتی هاست دانلود ایران با فضای 200 ترابایت نیاز داریم.
ترافیک ارسال و دریافت فقط ایران خواهد بود و فعلا ماهیانه 120 ترا ترافیک ارسال داریم.
رم و cpu هم که استاندارد کانفیگ هاست دانلود ( فایل ها 500 مگ تا 10 گیگ هستن)
در نظر داشته باشین که پورت ارسال خوب باشه که کاربرا هنگام دانلود به مشکل نخورن
منتظر آفرهاتون هستیم
با تشکر
ویرایش توسط isaeidgh : April 15th, 2023 در ساعت 17:47
-
-
April 15th, 2023 17:45
# ADS
-
April 15th, 2023, 18:03
عضو انجمن
پاسخ : درخواست آفر سرور اختصاصی برای هاست دانلود

نوشته اصلی توسط
isaeidgh
سلام
وقت بخیر
به یک یا چند سرور اختصاصی ایران یا حتی هاست دانلود ایران با فضای 200 ترابایت نیاز داریم.
ترافیک ارسال و دریافت فقط ایران خواهد بود و فعلا ماهیانه 120 ترا ترافیک ارسال داریم.
رم و cpu هم که استاندارد کانفیگ هاست دانلود ( فایل ها 500 مگ تا 10 گیگ هستن)
در نظر داشته باشین که پورت ارسال خوب باشه که کاربرا هنگام دانلود به مشکل نخورن
منتظر آفرهاتون هستیم
با تشکر
یه سرورمجازی تهیه باید بشه به مبلغ ۱۶۰ هزار تومن ماهانه بعنوان سرور لبه و یک کیس سن استوریج باید تهیه کنید و هاردهاتون رو خریداری کنید و داخل رک باید بگذارید. که هزینه ماهانه تون دیگه با دیتاسنتر قرارداد میبندید که پهنای باند تون رو باید محاسبه کنن.
بابت راه اندازی و نگهداری چنین پروژه ای هم من ماهانه یک میلیون تومن میگیرم که لودبالانسر ها، اندپوینت ها، سرورلبه، رپلیکیت، سرعت دسترسی به دیتا، مدیریت پهنای باند و همه ی این موارد.
درصورتی که نیاز به شروع داشتید، شماره تماستون رو برای من خصوصی ارسال کنید.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
April 15th, 2023, 18:10
پاسخ : درخواست آفر سرور اختصاصی برای هاست دانلود
با درود
بنظرم با استفاذه از یک ماشین مجازی بعنوان سرور هاست و ترکیب اون با s3 storage که در نهایت به cdn های کشوری ما در لوکیشن های (شیراز، مشهد، قم، همدان و تبریز) قرار دارند می تونید تجربه بی نظیری رو به کاربرانتان هدیه بدید.
چون سلوشن پیچیده و محاسبه اون بر اساس منابع مورد نیاز زمانبر خواهد بود پیشنهادم این هست که روی بستر تلگرام یا با استفاده از راه های ارتباطی امضا، ارتباط بگیرید همکارانم به شما راهنمایی خواهند کرد.
با سپاس
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-