-
March 31st, 2023, 02:52
عضو جدید
راهنمایی کنید
سلام
من خیلی سال پیش در زمینه فروش سرور مجازی فعالیت داشتم و میتونم با جرات بگم جز بهترین ها و جزو اولین ها بودم . البته الان کسب و کار خوبی دارم خدا روشکر حالا سوال داشتم خدمت کاربران محترم اینکه مجدد بنظر شما وارد حوزه فروش سرور مجازی بشوم یا خیر ؟
اگر بله توضیحاتی ارایه کنید در مورد لوکیشن های پر مخاطب یا نحوه کار کردن که یا موضوعاتی که مهم باشند بتوانم تصمیم بگیرم میتوانم عملی کنم که به نتیجه برسم .
انجام پرداخت های ارزی و خرید از وبستاتهای خارجی و ارسال به ایران
پیام خصوصی بفرستید .
-
-
March 31st, 2023 02:52
# ADS
-
April 3rd, 2023, 20:40
پاسخ : راهنمایی کنید
با درود
با توجه به مزایای زیرساخت های ابری و iaas یا دیگر محصولات مبتنی بر ابر و تقاضای زیاد برای اونها بنظرم بازار خوبی برای رقابت باشه اما اگر دنبال سود دهی طولانی مدت باشید بهتر است به کیفیت سرویس دهی بیشتر از کمیت و پول اهمیت بدین .
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
تعداد تشکر ها ازsaeed25 به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2023, 18:06
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی کنید

نوشته اصلی توسط
datasups
سلام
من خیلی سال پیش در زمینه فروش سرور مجازی فعالیت داشتم و میتونم با جرات بگم جز بهترین ها و جزو اولین ها بودم . البته الان کسب و کار خوبی دارم خدا روشکر حالا سوال داشتم خدمت کاربران محترم اینکه مجدد بنظر شما وارد حوزه فروش سرور مجازی بشوم یا خیر ؟
اگر بله توضیحاتی ارایه کنید در مورد لوکیشن های پر مخاطب یا نحوه کار کردن که یا موضوعاتی که مهم باشند بتوانم تصمیم بگیرم میتوانم عملی کنم که به نتیجه برسم .
الان فکر میکنم بهترین زمان ممکن برای برگشت به این کسب کار هست
البته اگر شرایط به همین شکل بمونه
-