نوشته اصلی توسط
da6276
درود
اکانت شما به خاطر عصبانیت بنده و همکارانم بسته نشده است ، بلکه بخاطر توهین و تهدیدهایی که در تیکت انجام دادید بسته شده است.
پیگیری ابیوزهای دریافتی روال هر روزه کاری ما است و یک مساله روتین در شرکت ما است و ما حساب کاریری هیچ کس را بخاطر ابیوز نمیبندیم و تا جایی هم که بتوانیم با کاربران همکاری میکنیم تا مشکل سریعتر رفع گردد ولی مشکل اینجاست که شما اصلا دریافت ابیوز را قبول نداشتید و ما را مسئول این مشکل دانستید و همچنین مارا متهم به ایجاد اختلال عمدی در سرویس تون کردید!
توصیه میکنم یکبار دیگر قوانین سرویس دهی ما را بخوانید ، به صراحت نوشتیم که نت اسکن ممنوع است ولی شما ما را مسئول مدیریت این مساله دونستید و توهین و تهدید کردید که باعث بسته شدن حساب کاربری شما شد.
مستندات لازم برای شما در تیکت ارسال شد و تمامی تیکت ها و مستندات مربوطه موجود است.
سابقه بنده و سایت ما مشخص است و شما با سفسطه و تهدید و توهین راه به جایی نخواهید برد.
کدام دیتاسنتر در سراسر دنیا به خاطر ابیوز نت اسکن اکانت کاربری شخص رو از سایت پاک میکنه و بکاپ رو تحویل کاربر نمیده؟
کجای قوانین سایتتون گفتید که برای ابیوز نت اسکن اکانت کاربری در سایت و اطلاعات سرور حذف خواهد شد؟ میدونید نگفتید چون چنین قانونی با قانون جنگل فرقی نداره
من حتی اگر از روی عصبانیت شما رو متهم به اختلال در سرور کرده باشم شما تحت هیچ عنوان حق ندارید اطلاعات رو حذف کنید و یا اون ها رو گروگان بگیرید.
بنده زمانی عصبانی شدم که به شما کفتم لطفا بکاپ بنده رو بدید که برم از جای دیگری سرویس تهیه کنم و شما از اینکار اجتناب کردید.
بنده دیکه دسترسی به سایت ندارم و اکانت من رو یا مسدود کردید یا پاک کردید وگرنه تمام متن تیکت رو اینجا میزاشتم.
کاربران محترم انجمن و مدیران گرامی بنده در حضور شما از این فرد محترمانه درخواست میکنم بکاپ اطلاعات من رو بده و این تاپیک هم بسته بشه و در غیر اینصورت مستحضر باشید که اطلاعاتتون در نزد چه افرادی میزبانی میکنید و با چه مخاطراتی مواجه خواهید شد.