سلام.
دوستان بنده می خواستم بپرسم که برای هاستینگم csf نصب کنم یا خیر.
مزایایش چیست؟
عیب هایش چیست؟
با لایت اسپید مشکل دارد؟
سلام.
مزایایش چیست؟
عیب هایش چیست؟
با لایت اسپید مشکل دارد؟
من که روی cPanel نصب کردم خیلی خیلی خوب جواب داده . از همه سرعتش بهتره و خوب کار میکنه
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
همه جوره خوبه!!!
روی سی پنل و دایرکت ادمین تست زده شده و عالی بوده!
با nginx و لایت اسپید و آپاچی هم تست شده بدون مشکل!
ممنون از همه تا الان.
لطفا یک آموزش نصب معتبر csf ارائه فرمایید.
اگر کس دیگری نظری دارد بفرماید.
همونطور که میدونید CSF یک فایروال هست تمامی مزایا و معایب ذاتی یک فایروال رو دارا هست .سلام.
مزایایش چیست؟
عیب هایش چیست؟
با لایت اسپید مشکل دارد؟
مزیت آن در یک کلام این است که مانند یک نگهبان و دروازه سیاست های شما را برای محافظت از شبکه شما اجرا میکند و رفت و آمد ها را بررسی میکند .
معایب یک فایروال : در صورتی که سیاست جامعی در نظر گرفته نشده باشد ممکن است مانع کارکرد و تعامل کاربران با شبکه شما شود ، همینطورفایروال مقداری از منابع سرور رو مشغول خود میکند و اگر منابع مدیریت نشده ای تهیه کرده باشید و یا سیاست درستی اعمال نکرده باشید ممکن است خود مانعی برای سرویس دهی شبکه شما شود .
در مورد لایت اسپیت هم مشکلی وجود ندارد ، چون ماهیت یک فایروال این است که این نرم افزار را به عنوان یک Webserver در شبکه بشناسد و به آن بر روی پورت تعریف شده ( به طور پیش فرض 80 ) اجازه عبور دهد و دسترسی از/به این نرم افزار از این پورت مدیریت کند
نحوه نصب از سایت اصلی :
http://www.configserver.com/free/csf/install.txt
نحوه نصب هم بارها در انجمن مطرح شده ، جستجو کنید : نصب csf - Google Search
باید به قسمت تنظیمات فایروال برید و حالت تست رو غیرفعال کنید.
Testing = 0
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
در ضمن رو بعضی سرورها ممکنه شما قبل از نصب فایروال به این خط دستور نیاز داشته باشید:
yum install perl-libwww-perl
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)