به نام خدا
سلام خدمت شما
به نظر شما بهترین cms برای یک دانلود سنتر چیه ؟
دلایل خودتون رو هم ذکر کنید لطفا
ممنون
به نام خدا
سلام خدمت شما
به نظر شما بهترین cms برای یک دانلود سنتر چیه ؟
دلایل خودتون رو هم ذکر کنید لطفا
ممنون
فقط وردپرس
انعطاف و داشتن پلاگین ها و افزونه های فراوان در این زمینه
ویرایش توسط rezapj : March 7th, 2011 در ساعت 01:28
دروغ دروغ میاره دورغ زیاد هم بی اعتمادی
این 2 تا سی ام اس فقط برای دانلود سنتر هستن
موبیلی تایپ = مثل پی سی دانلود و غیر
وردپرس = مثل دانلود ها
من وردپرس رو توصیه میکنم در همه چیز مقام اول رو داره
mt
wp
dle
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ممنونم از شما ، من اصلا فکر نمیکردم که WP ممکنه یکی از گزینه های پیشنهادی باشه که میبینم خیلی هم رویش تاکید میشه .
من در مورد چیزهایی مثل joomla یا e107 فکر میکردم.
در مقایسه ی بین ٍE107 و WP به کدوم رای میدید ؟
قبلا شنیده بودم امنیت وردپرس خیلی پایین هستش. نمیدونم تا چه حد درسته
پلاگین پرداخت آنلاین یا فروشگاه آنلاین فارسی با پشتیبانی از کارت های شتاب برای WP وجود داره ؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
بله وردپرس خیلی زیبا و کم حجم هست و عالی.. منتهی این آقایونی که نظر میدند فقط ظاهرش رو میبینند! ازشون بپرس کدومشون جرعت دارند یک سایت وردپرس با بازدید بالای 40 هزار رو ساپورت کنند؟؟ سی پی یو و رمشون میچسبه به سقف هیچ غلطی هم نمیشه کرد.. همشون فقط میگند خوبه اما مثل من بدبخت که گول همین خوش خط و خالیشو خوردم و وقتی برای تست سایتم رو منتقل کردم رو وردپرس هیچ کسی نتونست ساپورتش کنه و حتی با بهینه سازی هم کاریش نمیشه کرد.. مجبوری براش یک سرور خصوصی بگیری..برای همین برگشتم رو نیوک خودم و همونجا راحتم..
وردپرس نصب کنی باید غید کلی پلاگین و نظرسنجی و خلاصه همه چیز رو بزنی چون درجا هاستینگا ساپسنتت میکنند..
بازم میگم هاستینگا اولش بهت میگند مشکلی ندارند با وردپرس اما بعد رفتن رو هاستشون چند روز نشده بهت میگن یا بزن به چاک یا سرور خصوصی و وی پی اس بگیر..
تجربه شخصی بنده از منتقل شدن رو وردپرس بود... گرچه اینم بگم بهت برای سایت سبک و بدون امار زیاد میتونی ازش استفاده کنی..
اما شما cms خواستی نه وبلاگ.. موبییل و وردپرس وبلاگ هستند.. برای cms مدیریت محتوای سایت نیوک,جوملا,مامبو,دیتالایف و... هستند.. به شخصه به جوملا و نیوک خیلی علاقه دارم.مخصوصا جوملا که واقعا شبیه سایت حرفه ای هست..
دلتا راس میگی ولی جلوی مصرف بیش از حد رم و cpu رو میشه گرفت در ضمن جوملا هم چزی خوبیه
مصطفی چمران
در مورد امنیت وردپرس اگر واقعا امنیت داشت هر هفته اصلاحیه نمیداد!! یک سرچی کنی تو گوگل میفهمی جریان رو..
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
متاسفانه در حرف بله اما واقعا نمیشه کاری کرد..تنها راهش استفاده از سرور و منابع خصوصی بالا هست. تو هاست معمولی وردپرس جواب نمیده.منم بهش علاقه دارم اما به چه قیمتی؟ این هم سیستم مدیریت میریم رو یکی دیگه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)