-
March 5th, 2011, 09:39
عضو جدید
یه هاست نامحدود با امکانات و منابع مصرفی نامحدود مخصوص دانلود فیلم و موزیک
سلام
دوستای عزیز من یه یه هاست نامحدود با امکانات و منابع مصرفی نامحدود مخصوص دانلود فیلم و موزیک
وبا پشتیبانی کامل و آپتایم بالا برای سایتم که در خصوص دانلود فیلم و موزیک هستش میخواستم ممنونم اگه راهنمایی کنید
راستی اگه ریسلر هم باشه و امکان لیچ هم داشته باشه عالیه
((قیمت ارزان))
-
-
March 5th, 2011 09:39
# ADS
-
March 5th, 2011, 09:54
عضو دائم
پاسخ : یه هاست نامحدود با امکانات و منابع مصرفی نامحدود مخصوص دانلود فیلم و موزیک
منم میخوام.. ماهانه 300 هزار تومان هم حاضر هستم بپردازم..
-
-
March 5th, 2011, 10:45
عضو انجمن
پاسخ : یه هاست نامحدود با امکانات و منابع مصرفی نامحدود مخصوص دانلود فیلم و موزیک

نوشته اصلی توسط
omidrayaneh
سلام
دوستای عزیز من یه یه هاست نامحدود با امکانات و منابع مصرفی نامحدود مخصوص دانلود فیلم و موزیک
وبا پشتیبانی کامل و آپتایم بالا برای سایتم که در خصوص دانلود فیلم و موزیک هستش میخواستم ممنونم اگه راهنمایی کنید
راستی اگه ریسلر هم باشه و امکان لیچ هم داشته باشه عالیه
((قیمت ارزان))
در خدمت شما هستیم اما نه منابه مصرفی بصورت نامحدود ؛ اما من به شما پیشنهاد می کنم که شما یک vps با هارد و رم بالا تهیه کنید (در خدمتیم)
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2011, 10:48
عضو انجمن
-
-
March 5th, 2011, 11:02
عضو دائم
Golden
HDD = Unlimited
BW = Unlimited
pop3 = Unlimited
Database = Unlimited
Subdomain = Unlimited
Ftp = Unlimited
parked domain = Unlimited
addon domain = 2
پرداخت ماهیانه = 140.000
هزینه سالیانه = 1.680.000
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
لینک مستقیم خرید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
March 5th, 2011, 12:38
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید