سلام
من در ساتی که طراحی کردم در قسمت تماس با ما نمی دونم چی کار کنم که وقتی دکمه ارسال زده میشه فرم به ایمیل من ارسال بشه
لطفه بگید باید از چه تگ یا کدی استفاده کنم
مرسی
سلام
من در ساتی که طراحی کردم در قسمت تماس با ما نمی دونم چی کار کنم که وقتی دکمه ارسال زده میشه فرم به ایمیل من ارسال بشه
لطفه بگید باید از چه تگ یا کدی استفاده کنم
مرسی
آدرس سايت ؟![]()
سی ام اس است ؟ یا خودتون استاتیک میخواهید ایجاد کنید؟
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
سی ام اس نیست
هنوز آپلود نکردم که آدرس بدم
در واقع چند تا صفحه ساختم برای استفاده شخصی
در صفحه تماس با ما نمی دونم چی برای دکمه طراحی شدم بنویسم که فرم رو برام ارسال کنه به آدرسی که میخوام
کد را پ خ کنید
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
عزیز یه فایل send-mail.php بساز
و این کد رو درش قرار بده
بجا arminnaami@yahoo.com ایمیل خودت بزار<?php
if (isset($_POST['submit'])) {
$from = $_POST["from"];
$to = "arminnaami@yahoo.com";
$subject = $_POST["subject"];
$content = $_POST["message"];
$headers = "From: $from\r\nReply-To:arminnaami@yahoo.com";
$body = $content;
if (mail($to, $subject, $body, $headers)) {
echo("<p>Message successfully sent!</p>");
} else {
echo("<p>Message delivery failed...</p>");
}
}
?>
بعد دکمه رو به send-mail.php وصل کن همین
موفق باشی...
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
اگه هم فروم رو هنوز نساختی از این کد استفاده کن ...!
کد:<form action="send-mail.php" method="post"> <span class="style1"> <strong>عنوان :</strong></span> <input type="text" name="from" style="width: 500px" /> <br /> <span class="style1"> <strong>پيغام :</strong></span> <input type="text" name="message" style="height: 322px; width: 506px" /> <br /> <input type="submit" name="submit" value="ارسال" style="width: 256px; font-weight: 700; text-align: center; color: #FF3300; text-decoration: underline; background-color: #333333; margin-left: 29px;" /><input id="Reset1" type="reset" value="باز نویسی" /></form>
من از یک فایل ارسال ایمیل نوشته شده با پی اچ پی استفاده کردم ولی این پیغام رو میده
Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\xampp\htdocs\html\email.php on line 46
برنامه ات نمیتونه به سرور ایمیل وصل بشه...!
برای تست رو گیگفا یه اکانت بساز
شما از لوکال هاست استفاده میکنی....یه هاست رایگان گیر بیار یا هاست فراهم کن و فایلهاتو اونجا آپلود کن
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
البته میشه کاری کرد که زمپ ایمیل ارسال کنه... اما دردسرش زیاده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)