سلام
هنگام نصب ویندوز 7 یه قسمت هست که دو حالت x86 , x64 رو داره، فرقشون چیه؟
کدومش رو باید انتخاب کنیم؟ بر روی نوت بوک کدومش خوب خواب میده و ...
با تشکر
سلام
هنگام نصب ویندوز 7 یه قسمت هست که دو حالت x86 , x64 رو داره، فرقشون چیه؟
کدومش رو باید انتخاب کنیم؟ بر روی نوت بوک کدومش خوب خواب میده و ...
با تشکر
X86 نسخه 32 بیتی هست، x64 نسخه 64 بیتی، نسخه 64 بیتی دارای سرعت عمل و قابلیت پردزاش بالاتری هست، همچنین از رم بیشتری پشتیبانی می کنه، بسته به سخت افزار شما در لپ تاپ، باید سیستم عامل مناسب رو انتخاب کنید.
پیشنهاد شخصی بنده در صورت داشتن منابع و پردازنده مناسب، x64 هست، برای x64 ترجیحا رم 4 گیگ به بالا توصیه می شه،پردازنده های زیادی هم از این معماری پشتیبانی می کنند که باید به سازگار بودن پردازنده خود هم توجه کنید، البته نسخه ویندوز 7 شما هم بی تاثیر نیست.
Iranian Pentesters Home
این رو هم من اضافه کنم که کلیه سیستم عامل های 32 بیتی ، رم رو تا 3.5 گیگابایت (اگر اشتباه نکنم) ساپورت میکنند و بیشتر از این مقدار نمیتونند استفاده کنند و رم بلا استفاده میمونه.
پس اگر رم لپتاپ شما کمتر از 3 گیگ هست ، میتونید هم 32 بیت و هم 64 بیت نصب کنید ولی اگر بیشتر از 3 گیگ هست، فقط 64 گیگ میتونید نصب کنید.
پس x86 نسخه 32 بیتی هست؟
و x64 نسخه 64 بیتی؟
:: بله رم من بیشتر از 3 گیگ هست، کدومش رو نصب کنم؟
ممنون
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
cpu : core i3
ram: 4gb ddr3
hdd: 500
vga: 1 ati
دیگه چی نیازه؟>
ممنون
سلام
بله همونطور که دوستان گفتن در صورت داشتن رم ترجیحا بلای 3 گیگ "میتونید" و "بهتره" که از 64 بیتی استفاده کنید.
هیچ مشکلی در استفاده از 32 بیتی هم به وجود نخوهدا آمد! ولی حدودا 1 چهارم متابع سیستم شما کاملا بلا استفاده میمنوه و مسلما پردازش از حد اکثر پایین تر خواهد بود.
موفق باشید
سیستم عامل 64 بیتی به نسبت 32 بیت، از رم بیشتری هم استفاده میکنه! مد نظر داشته باشید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)