-
July 29th, 2021, 23:10
عضو جدید
درخواست پنل پیامکی برای خیریه - مرکز نیکوکاری
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
ما در یک مرکز نیکوکاری به یک پنل پیامکی نیاز داریم اما مشکلی که هست تاجایی که من اطلاع دارم پنل های پیامکی کاکردشون اینطوریه که کسایی که تبلیغات سیمکارتشون رو بسته اند براشون ارسال نمیشه ، البته لازم به ذکره ما درواقع خودمون یه 1000 تا شماره داریم که میخواهیم به اینا پیامک بفرستیم (درواقع به شماره های خودمون نه مثلا براساس دکل یا اوپراتوری و...)
حالا این سوال مطرحه ایا ما فقط بخواهیم به شماره هایی که وارد پنل میکنیم بعضیا میگن اونطوری حتی اگر برای کسی بسته باشه هم ارسال میشه (مثلا شرکت ایرانسل پنل خودشو داره حتی برای شماره های تبلیغات بسته کار میکنه ولی فقط به ایرانسلی ها پیامک میزنه ) - شماره هایی که ماهم بهشون قراره پیام بزنیم از انواع اوپراتورها هست فعلا مجبورا با ده بیست تا سیمکارت انجام میدیم و خیلی سخت میشه و یا دوستی میگفت که یکسری شماره ها عمومی استفاده میشه شما باید شماره خصوصی تهیه کنید
بخاطر اینکه این سرویس به هرحال قراره برای بیت المال استفاده بشه و نمیخواهیم زیر دین کسی بمونیم لطفا دوستانی که تجربه و اطلاعاتی در این مورد دارند و حتی شرکت خوبی رو میشناسند معرفی کنید ، ممنونم از لطف همگی
-
-
July 29th, 2021 23:10
# ADS
-
July 30th, 2021, 01:04
پاسخ : درخواست پنل پیامکی برای خیریه - مرکز نیکوکاری
با سلام و احترام
شما باید از خط خدماتی استفاده بفرمایید تا به بلک لیست هم ارسال بشه.
در صورتی که نیاز دارید از طریق لینک زیر ثبت نام بفرمایید تا خط خدماتی فعال بشه. لازم به ذکر است که خط خدماتی به صورت عمومی می باشد و فقط ارسال دارد دریافت ندارد
سامانه پیامکی
اردرهاست ارائه دهنده خدمات:
هاست میزبانی و دامنه، هاست دانلود، نمایندگی هاست، سرور مجازی، طراحی سایت
دارای نماد 2ستاره
orderhost.net
-
-
July 30th, 2021, 23:40
عضو جدید
نظری سخنی نبود؟
-
-
August 1st, 2021, 17:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sajed78
ما در یک مرکز نیکوکاری به یک پنل پیامکی نیاز داریم اما مشکلی که هست تاجایی که من اطلاع دارم پنل های پیامکی کاکردشون اینطوریه که کسایی که تبلیغات سیمکارتشون رو بسته اند براشون ارسال نمیشه ، البته لازم به ذکره ما درواقع خودمون یه 1000 تا شماره داریم که میخواهیم به اینا پیامک بفرستیم (درواقع به شماره های خودمون نه مثلا براساس دکل یا اوپراتوری و...)
حالا این سوال مطرحه ایا ما فقط بخواهیم به شماره هایی که وارد پنل میکنیم بعضیا میگن اونطوری حتی اگر برای کسی بسته باشه هم ارسال میشه (مثلا شرکت ایرانسل پنل خودشو داره حتی برای شماره های تبلیغات بسته کار میکنه ولی فقط به ایرانسلی ها پیامک میزنه ) - شماره هایی که ماهم بهشون قراره پیام بزنیم از انواع اوپراتورها هست فعلا مجبورا با ده بیست تا سیمکارت انجام میدیم و خیلی سخت میشه و یا دوستی میگفت که یکسری شماره ها عمومی استفاده میشه شما باید شماره خصوصی تهیه کنید
بخاطر اینکه این سرویس به هرحال قراره برای بیت المال استفاده بشه و نمیخواهیم زیر دین کسی بمونیم لطفا دوستانی که تجربه و اطلاعاتی در این مورد دارند و حتی شرکت خوبی رو میشناسند معرفی کنید ، ممنونم از لطف همگی
با سلام
دوست عزیز برای دریافت پنل پیامکی با قابلیت ارسال به بلک لیست در تلگران پیام بدین یا از طریق سایت تیکت یا اقدام به خزید نمایید.
در صورت عدم رضایت از کیفیت سرویس بعد از خرید هزینه مرجوع میشود
خرید سرویس پنل نمایندگی پیامکی فول امکانات با قابلیت ایجاد زیر مجموعه و فروش پنل پیامکی توسط خودتون ارسال به بلک لیست بدون نیاز به خرید خط اختصاصی از همراه ساپورت
-
-
August 2nd, 2021, 02:52
عضو جدید
-
-
August 8th, 2021, 16:28

نوشته اصلی توسط
sajed78
سلام ببینید شما می بایست مجوز داشته باشید تا بشه کمکتون کرد! کاربر میاد میگه مجوز دارم و... بعد مجوز گروه جهادی داره برای امر به معروف داره! اون یکی از کمینه امداد نامه آورده که توی مسجد خیریه دارن بعد شماره کارت شخصی میده! و شاکی میشه چرا کمکش نمی کنیم! اگر سامانه ای قانونی بخواد عمل کنه اول از شما مجوز که توش تصریح به عملیات مالی هست رو میخواد! بعد شما توی سربرگ شماره کارت موسسه رو معرفی میکنید با اپراتور هماهنگی میشه که بتونید ارسال اطلاعیه کنید حتی برای جذب خیر هم میشه اقدام کنید اما مجوز اصلیترین هست و گرنه هرکسی یه خیریه میزنه! برای اطمینان شاید باز هم اطلاعات و... رو بخواهد
-