-
February 25th, 2011, 18:46
مشکل با نصب Centos 5 روی Vmware
سلام دوستان

من مدتیه که قصد کارکردن به صورت لوکال رو گرفتم در مورد سرور ها و مواردی مثل اون...
اما Centos 5 که دی وی دیش رو دانلود کردم روی Vmwre نصب نمیشه و خطایی مبنی بر اینکه هارد (همون مقداری که در vm تعریف کردیم براش) وجود ندارد و واقعا مشکل عجیبی هست منم درگیر کرده!
اینم بگم من در Virtualbox نصبش کردم ولی اونجا هم مشکلات عجیبی مثل شیر نشدن اینترنت به صورت nat وجود داشت.
ممنون می شم تجربه خودتون رو در اختیارم بذارید.
-
-
February 25th, 2011 18:46
# ADS
-
February 25th, 2011, 19:18
مدیر کل
پاسخ : مشکل با نصب Centos 5 روی Vmware
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2011, 19:19
سلام
من خودمم به این نتیجه رسیدم مشکل اینه که من تو تنظیمات Vmware چنین گزینه ای رو نمیبینم اگه موردی نداره یه عکسی بزارید یا توضیح واضحی بدید ممنون می شم
-
-
February 25th, 2011, 23:29
-
-
February 26th, 2011, 08:46
مدیر کل
اسم دقیق مجازی سازتون رو نام ببرید .
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
February 26th, 2011, 12:17
لطفا بگید چطوری حل شد تا اگر همچین مشکلی برای دوستان پیش امد سریع درست کنه
-
-
February 26th, 2011, 16:21
چشم توی اول کار که می خوایید با Vmware ماشین مجازی بسازید زده Custom که باید تنظیمات رو انتخاب کنید که بتونید از پیشفرض به روی IDE تغییر بدید
-