-
November 12th, 2020, 02:35
میخوام مدیر سرور حرفه ای بشم از کجا شروع کنم؟
با سلام.
بنده چندین ساین دارم و خسته شدم از بس به دلایل مختلف از یک میزبان به میزبان بعدی با آدم های مختلف و تخصص های مخلف کوچ کردم
میخوام خودم سور و یا vps بگیرم و خودم مدیریتش کنم ولی چیز زیادی نمیدونم
میخوام حرفره ای ها راهنمایی کنند که من چه کتاب یا کلاس یا سای آموزشی را باید ببینم که یاد بگیرم
آیا کلاس های مذیریت سرور هست؟ فیلم هاش هست؟
شما حرفه ای ها چطور یاد گرفتیدو از کجا شروع کردید؟
لطفا راهنمایی کنید و منبع و کلاس معرفی کنید
-
-
November 12th, 2020 02:35
# ADS
-
November 12th, 2020, 10:55
عضو انجمن
پاسخ : میخوام مدیر سرور حرفه ای بشم از کجا شروع کنم؟

نوشته اصلی توسط
nokte
با سلام.
بنده چندین ساین دارم و خسته شدم از بس به دلایل مختلف از یک میزبان به میزبان بعدی با آدم های مختلف و تخصص های مخلف کوچ کردم
میخوام خودم سور و یا vps بگیرم و خودم مدیریتش کنم ولی چیز زیادی نمیدونم
میخوام حرفره ای ها راهنمایی کنند که من چه کتاب یا کلاس یا سای آموزشی را باید ببینم که یاد بگیرم
آیا کلاس های مذیریت سرور هست؟ فیلم هاش هست؟
شما حرفه ای ها چطور یاد گرفتیدو از کجا شروع کردید؟
لطفا راهنمایی کنید و منبع و کلاس معرفی کنید
سلام
تکرار، تمرین، ممسارت، پشتکار، آمادگی برای خرابکاری های احتمالی در مسیر و پتانسیل پیدا کردن رفع مشکل و راه حل
یکی دو هفته ای تا به حال کسی سیس ادمین یا مدیر سرور نشده و هر کسی هم به شما وعده داده ببینید چرا خودش سیس ادمین حرفه ای نشده 
کلاس و دوره هایی که باید در آموزش های رایگان یا پولی اینترنت یا موسسه ها بگذرونید: کلاس های Linux Essentials و LPI1 برای ابتدا و بعد LPI2 اگر خواستید
سطح زبان انگلیسی تون باید متوسط حداقل باشه تا بتونید مشکلات رو به انگلیسی گوگل کنید. قابلیت و توانایی گوگل کردن رو باید بلد باشید و مثل بعضی افراد جامعه نباشید که مثلا طرف در تلگرام پیام میده "سعید ویندوز ۱۰ می خوام از کجا دانلود کنم". اگر این آدم هستید همین الان این شخصیت رو کنار بگذارید. اگر نمی تونید کنار بگذارید بی خیال فیلد کاری جدید بشید. هر کاری قابلیت های خودش رو می خواد و باید یک سری عادت جدید کسب کنید و یک سری عادت های قبلی رو کنار بگذارید (هر کاری طبیعتا).
آموزش های جادی (Jadi) خوب هست برای شروع و در کل دنبال کردن این آدم رو به شما پیشنهاد می کنم. طبیعتا الان هم باید سرچ کنید آموزش های جادی رو حتی و اون شخصیتی که گفتم رو کنار باید گذاشته باشید.
-
تعداد تشکر ها ازSaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید