-
October 9th, 2020, 17:51
لایسنس برای سی پنل ایران
سلام. دوستان من میخوام اطلاعاتم رو از خارج بیارم تو ایران. الان دارم از سی پنل استفاده میکنم. اگر بخوام از مثلا اسیاتک سرور خریداری کنم بنظرتون همون سی پنل نصب کنم؟ چطور میتونم لایسنس بگیرم که گرون درنیاد؟و اینکه راه حل دیگه ای میفرمایید برام به غیر از سی پنل که مثلا اگر دایرکت ادمین نصب کردم بتونم یجا اطلاعات رو ترنسفر کنم. البته بنظرم لایسنس سی پنل اشتراکی ارزانتر از دایرکت ادمین دربیاد. ممنون از شما.
-
-
October 9th, 2020 17:51
# ADS
-
October 9th, 2020, 22:16
پاسخ : لایسنس برای سی پنل ایران
لایسنس سی پنل اشتراکی باید تهیه کنید برای دور زدن تحریم ها و نصب روی سرور های ایرانی بدون مشکل - قیمت هم مناسب و پایین است.
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2020, 00:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
exchange
سلام. دوستان من میخوام اطلاعاتم رو از خارج بیارم تو ایران. الان دارم از سی پنل استفاده میکنم. اگر بخوام از مثلا اسیاتک سرور خریداری کنم بنظرتون همون سی پنل نصب کنم؟ چطور میتونم لایسنس بگیرم که گرون درنیاد؟و اینکه راه حل دیگه ای میفرمایید برام به غیر از سی پنل که مثلا اگر دایرکت ادمین نصب کردم بتونم یجا اطلاعات رو ترنسفر کنم. البته بنظرم لایسنس سی پنل اشتراکی ارزانتر از دایرکت ادمین دربیاد. ممنون از شما.
دوست عزیز راه حل همون لایسینس سی پنل اشتراکی هست شما برای انتقال راحت تر چون سرور قبلیتون سی پنل هست نیاز هست که سرور ایرانتون هم سی پنل باشه و چون انتقال به خارج خیلی کند انجام میشه پیشنهاد میشه حداقل یک هفته مانده به موعود سرور خارجتون انتقال رو شروع کنید.
رویایت هر چه باشد، هر پول اضافه ای که داری باید صرف آن شود.
طنین سرور - ارائه خدمات میزبانی وب، سرور مجازی و اختصاصی -
Www.TaninServer.Net
-
تعداد تشکر ها از hiwebpw به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2020, 15:12
عضو جدید
درود
لایسنس های اشتراکی در کل قیمتی ندارند مخصوصا نسبت به نسخه اورجینال اونها
https://azinhost.com/my/cart.php?gid=24
این پنل ها بنظرم برای شما مناسب هست بزرگ.ار خواستید در خدمت هستیم
-
-
November 4th, 2020, 20:13
عضو دائم
سلام
دوست عزیز باید از سیستم های اشتراکی استفاده کنید. هزینه نیز بسیار کاهش پیدا میکند
مایل بودید در خدمت شما هستیم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-