-
October 5th, 2020, 22:05
دو نسخه php در یک دامنه
با سلام. ما هاست اشتراکی داریم که دو تا اسکریپت وردپرس و پرستاشاپ در اون نصب شده. وردپرس در روت هاست و پرستاشاپ در یک پوشه (ساب دامنه نیست) هست.
کد:
site.com >> wordpress
site.com/shop >> prestashop
حالا ورژن php اکانت ما 5.6 هست. به دلایلی مجبوریم ورژن وردپرس را به 7.2 ارتقا دهیم. از اون طرف پرستاشاپ تا با 7.2 هماهنگ نیست.
راهی هست که یک دامنه همزمان دو ورژن php را ساپورت کنه؟
-
-
October 5th, 2020 22:05
# ADS
-
October 5th, 2020, 22:08
پاسخ : دو نسخه php در یک دامنه
سلام
باید هاستتون رو جدا کنید.
-
تعداد تشکر ها از sajjadrap0142 به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2020, 22:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza1700
با سلام. ما هاست اشتراکی داریم که دو تا اسکریپت وردپرس و پرستاشاپ در اون نصب شده. وردپرس در روت هاست و پرستاشاپ در یک پوشه (ساب دامنه نیست) هست.
کد:
site.com >> wordpress
site.com/shop >> prestashop
حالا ورژن php اکانت ما 5.6 هست. به دلایلی مجبوریم ورژن وردپرس را به 7.2 ارتقا دهیم. از اون طرف پرستاشاپ تا با 7.2 هماهنگ نیست.
راهی هست که یک دامنه همزمان دو ورژن php را ساپورت کنه؟
سلام
امکان پذیر هست.
بسته به این که تنظیمات سرور تون به چه صورت باشه باید از هاستینگ تون بخواهید که کد مربوطه رو برای شما ارسال کنند و شما در فایل .htaccess فولدر قرار بدید که نسخه متفاوت باشه. اما این کار دردسرهای خودش رو داره که من پیشنهاد می کنم با ساب دامین از هم جدا کنید.
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2020, 00:06

نوشته اصلی توسط
sajjadrap0142
سلام
باید هاستتون رو جدا کنید.
به چه صورت؟ تکلیف دامنه چی میشه؟ من هاستو جدا میکنم دامنه اونجا را چی بزنم؟
مشکل من ایندکس های گوگل هست.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
سلام
امکان پذیر هست.
بسته به این که تنظیمات سرور تون به چه صورت باشه باید از هاستینگ تون بخواهید که کد مربوطه رو برای شما ارسال کنند و شما در فایل .htaccess فولدر قرار بدید که نسخه متفاوت باشه. اما این کار دردسرهای خودش رو داره که من پیشنهاد می کنم با ساب دامین از هم جدا کنید.
یه جست و جو کردم دیدم که چنین قضیه را گفت بودن اسمش php handler htaccess بود. خب چه مشکلی داره؟
ساب دامنه نمیتونم چون فروشگاه داخل گوگل ایندکس شده. اینجوری ادرس هم تغییر میکنه
-
-
October 6th, 2020, 00:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza1700
یه جست و جو کردم دیدم که چنین قضیه را گفت بودن اسمش php handler htaccess بود. خب چه مشکلی داره؟
ساب دامنه نمیتونم چون فروشگاه داخل گوگل ایندکس شده. اینجوری ادرس هم تغییر میکنه
طبق تجربه وقتی که شما یک نسخه پی اچ پی برای یک اکانت ست می کنید افزونه ها و تنظیمات ست شده روی سرور برای اون اکانت ست میشه، اما زمانی که به صورت دستی کد بدید بعضی اوقات همه افزونه ها رو لود نمی کنه.
البته اصلا ممکن هم هست که با توجه به تنظیمات میزبان تون اصلا امکان انجام این کار نباشه. به لحاظ فنی هر شرکتی دوست داره تنظیمات خودش رو بگذاره. شاید میزبان شما اصلا این اجازه رو نده که شما چنین کاری کنید (به لحاظ فنی). بنابراین این یک پیشنهاد هست که اگر نشد راه بعدی صرفا مهاجرت به ساب دامین هست.
اگر که می خواید این رو داشته باشید باید از سرویس دهنده تون بپرسید هندلر پی اچ پی چه هست و اگر که کار می کنه کدها رو داخل فایل اچ تی اکسس قرار بدید.
در مورد تغییر هم به نظرم در گوگل آدرس رو تغییر بدید و به ساب دامین تغییرش بدید. یه ریدایرکت متناظر هم بگذارید که همه آدرس های قبلی به آدرس متناظر ولی روی ساب دامین ریدایرکت بشه و این جوری بعدا راحت تر هستید و دست تون بازتر هست.
-