-
September 9th, 2020, 16:20
سرور اختصاصی برای وب سایت
سلام دوستان
قصد دارم یک سرور اختصاصی برای وبسایت وردپرسی و اپلیکیشنم بگیرم . یک سرور لینوکسی قصد دارم اجاره کنم . یک سری سوالات دارم که ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند .
برای کنترل پنل دایرکت ادمین باید ماهیانه هزینه بپردازم ؟
سرور اختصاصی چه هزینه هایی میتونه برام داشته باشه کلا؟ ممنون میشم مراحل این کار رو کسی توضیح بده . مثلا اول اجاره سرور بعد مرحله بعدی چی هست ؟ نصب کنترل پنل ؟ بعد وب سرور ؟ بعد از نصب وب سرور نیاز به انجام کار خاصی هست ؟ یا باید هزینه برای وب سرور داد؟ مثلا وب سرور انجین ایکس یا لایت اسپید ؟ چه سیستم عاملی باید روی سرور باشه ؟ سنت اوس یا اوبونتو یا دبیان یا ... ؟
اگر توضیح بدین ممنون میشم .
بعد سرور از هر جایی باشه میتونم هر نرم سیستم عاملی که میخوام روش نصب کنم . حتی اگر کرک شده باشه نرم افزار ؟
ویرایش توسط Mohammad1980 : September 9th, 2020 در ساعت 16:48
-
تعداد تشکر ها از Mohammad1980 به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2020 16:20
# ADS
-
September 9th, 2020, 16:42
عضو دائم
پاسخ : سرور اختصاصی برای وب سایت

نوشته اصلی توسط
Mohammad1980
سلام دوستان
قصد دارم یک سرور اختصاصی برای وبسایت وردپرسی و اپلیکیشنم بگیرم . یک سرور لینوکسی قصد دارم اجاره کنم . یک سری سوالات دارم که ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند .
سرور اختصاصی چه هزینه هایی میتونه برام داشته باشه کلا؟ ممنون میشم مراحل این کار رو کسی توضیح بده . مثلا اول اجاره سرور بعد مرحله بعدی چی هست ؟ نصب کنترل پنل ؟ بعد وب سرور ؟ بعد از نصب وب سرور نیاز به انجام کار خاصی هست ؟ یا باید هزینه برای وب سرور داد؟ مثلا وب سرور انجین ایکس یا لایت اسپید ؟ چه سیستم عاملی باید روی سرور باشه ؟ سنت اوس یا اوبونتو یا دبیان یا ... ؟
بعد سرور از هر جایی باشه میتونم هر نرم سیستم عاملی که میخوام روش نصب کنم . حتی اگر کرک شده باشه نرم افزار ؟
با اسلام
بستگی دارد لایسنس را به چه صورتی تهیه نمائید، ماهانه، سالانه و ... این مورد را از مکانی که لایسنس خرید میفرمائید باید سوال نمائید حتی ممکن است سرویس که میگیرید بسته به نوع سرویس لایسنس رایگان نیز ارائه کنند.
سرور اختصاصی را شما به این صورت در نظر بگیرید که یک تجهیزات فیزیکال است که در اختیار شما است حال تمام موارد نرم افزاری داخل آن بر عهده شما است.
بستگی دارد چه وب سروری انتخاب نمائید مثلا لایت اسپید هزینه نیاز دارد اما nginx میتوانید رایگان نصب و فعال نمائید، باید سرورتان برای این موارد به صورت کلی کانفیگ شود.
میتوانید هر نوع سیستم عامل لینوکسی مثل دبیان،اوبونتو و ... نصب نمائید محدودیتی وجود ندارد.
بستگی دارد آن مرکز به موارد کرک حساس باشند یا خیر که اگر ابیوز دریافت نمایند در چه حد حساسیت دارند و رسیدگی میکنند.
میتوانید با واحد مشاوره مجموعه ما داخلی 102 ارتباط برقرار فرمائید.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 9th, 2020, 16:50
ممنون بابت پاسخ . هتزنر خیلی گیر هست ؟ یعنی خودش بررسی میکنه یا اگر فقط ریپورت بدن ابیوز میفرسته ؟ مثلا برای لایسنس دایرکت ادمین از کجا باید لایسنس تهیه کنم که قیمتش مناسب باشه ؟ و در صورت امکان لایف تایم هم باشه ؟
شرکت شما خدمات کانفیگ سرور هم انجام میدهد؟ اگر بله هزینه اش رو میفرمایید؟
-
-
September 9th, 2020, 16:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mohammad1980
ممنون بابت پاسخ . هتزنر خیلی گیر هست ؟ یعنی خودش بررسی میکنه یا اگر فقط ریپورت بدن ابیوز میفرسته ؟ مثلا برای لایسنس دایرکت ادمین از کجا باید لایسنس تهیه کنم که قیمتش مناسب باشه ؟ و در صورت امکان لایف تایم هم باشه ؟
شرکت شما خدمات کانفیگ سرور هم انجام میدهد؟ اگر بله هزینه اش رو میفرمایید؟
pv خدمتتان ارسال شد عزیز
-
-
September 9th, 2020, 17:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mohammad1980
سلام دوستان
سلام
تهیه سرور دو حالت دارد: یا شما یک سرور به صورت فیزیکی از جایی خریداری می کنید (از مبلغ 10 میلیون تا حدودا 30 میلیون تومان سرورهای معمول و رایج هست که استفاده می شود تا مبالغ بالاتر و حتی پایین تر)، و یا هم اجاره ماهانه سرور را با توجه به سخت افزار مورد نیاز تان می پردازید اما سرور به صورت فیزیکی متعلق به شما نیست.
این مورد اول که معمولا هزینه اجاره سرور را کاربران می پردازند که از حدود 700 هزار تومان سرورها هزینه ماهانه شان شروع می شود به بالاتر (البته ما سرور با سخت افزار پایین تر و هزینه کمتر هم داریم).
بعد این شما باید کار تان مشخص باشد که خب چون دایرکت ادمین می خواهید نصب کنید بهتر هست سنت او اس باشد. اما روی دیگر سیستم عامل هم مثل دبین و فری بی اس دی هم قابل نصب هست:
https://www.directadmin.com/install.php
دایرکت ادمین هم معمولا هزینه ماهانه لایسنس می پردازید که باز بسته به این که می خواهید لایسنس ارزان و اشتراکی باشد یا ارجینال، هزینه متفاوت هست. ارجینال گران تر هست و ساپورت مستقیم می توانید داشته باشید. اشتراکی ارزان تر هست ولی ساپورت مستقیم ندارید. البته در عمل هیچ فرقی با هم ندارند به جز پشتیبانی از شرکت اصلی.
وب سرور هم مثلا دایرکت ادمین هم آپاچی و هم انجین ایکس و هم لایت اسپید را ساپورت می کند که بسته به نیاز تان می توانید کانفیگ کنید.
اما موضوع مهم این هست که می خواهید پشتیبانی و کارهای فنی و نرم افزاری سرور بر عهده خودتان باشد یا شرکتی که از آن جا سرور تهیه می کنید یا که حتی تیم و فرد برای این کار دارید.
سوالی اگر داشتید می توانید با شماره امضا یعنی 09307333730 تماس حاصل کنید و یا به یکی از دو اکانت تلگرام امضا پیام ارسال کنید تا در این خصوص راهنمایی های لازم انجام شود.
-
-
September 9th, 2020, 22:08
عضو انجمن
سلام .
به صورت 0 تا 100 با پشتیبانی 24 ساعته در خدمت هستیم .
از طریق تیکت یا تلگرام می تونید در ارتباط باشید .
-
-
September 10th, 2020, 01:04
معلومه تازه کاری زرتی سرور میخوای چه عزیز یه هاست بگیر بعد ترافیکت رفت بالا برو سراغ سرور الا هزینه ها کمرتو میشکنه با یورو حساب میشه و به روز
از این 4 سایت یکیو انتخاب کن امتحانشو سال هاس پس دادن ببین بودجت کدوم میرسه پول داری یه سره برو هاست دی ال همه حرفه ایا روشن هرچی سایت رنک بالا کشوره تو هاست دی اله بودجت کمه برو نت افراز یا انتخابا بقیه
https://hostdl.com/
https://www.iranserver.com/
https://www.central-hosting.com/
https://www.netafraz.com/
-
-
September 10th, 2020, 02:21
عضو انجمن
سلام
شما باید یک سرور Manage بگیرید که مواردی که سوال می فرمایید را ساپورت بده
بدون اطلاعات دقیق نمی تونید مدیریت سرور را در اختیار داشته باشید
سوالی باشه برای خرید در خدمتیم
http://pulseserver.net/client/cart.php
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-
-
September 10th, 2020, 04:17

نوشته اصلی توسط
Mohammad1980
سلام دوستان
سلام و وقت به خیر.
به طور کلی وقتی برای سرور اختصاصی و مجازی باید اقدام بشه که شما نیاز هایی دارید که توی هاست برطرف نمیشه. فرضا توی نرم افزارتون نیاز به یه ماژول و یا پکیجی دارید که به طور نرمال در سرویسهای هاست اشتراکی وجود نداره و یا برای پروژتون به هر دلیلی نیاز به دسترسی روت دارید و مشابه این حالت ها.
شرایطی که شما فرمودید استفادهی نرمال هست و نیازی به این همه هزینه نیست.
اگه فشار ناشی از بازدید بالا باعث شده اینجور تصمیمی بگیرید میتونید از سرویس های پربازدید ارائه دهندههای مطرح و حرفه ای استفاده کنید. خیلی از ارائه دهندههای هاست اشتراکی الان بستری رو فراهم کردن که روی یک سرور، تعداد محدودی هاست ارائه میدن و منابع سخت افزاری زیادی داره (حتی گاهی مخصوص وردپرس) و با همون ظاهر گرافیکی آشنای سی پنل یا دایرکت ادمین میتونید باهاش به سادگی کار کنید.
اگه میخواید سرور اختصاصی بگیرید و روش دایرکت ادمین نصب کنید شک نکنید که شما به یه سرور اختصاصی و حتی سرور مجازی هم نیاز ندارید. با هزینهی بسیار کمتر میتونید یه هاست با کیفیت تهیه کنید و خودتون رو توی دردسر نندازید.
-