-
September 13th, 2020, 02:33
سرور با آی پی بالا
سلام دوستان
من یک سرور یا چند سرور خوب نیاز دارم با تعداد آی پی بالا( بیشتر آی پی نیاز هست حالا چه یک سرور باشه چه چند سرور فرقی نداره) یک ابونتو بدون هیچ نرم افزار اضافی .
بین ۵۰ الی ۱۰۰ عدد
اما بصورت روزانه ( ممکنه تمدید بشه پشت سر هم یا ممکنه در ماه در روز های مختلف مجدد درخواست تهیه از شما داده بشه
-
مورد استفاده : برای view زدن پست های مخصوصی در یک سایت از طریف ssh برای همین ip نیازه هیچگونه فشار یا سواستفاده ای از سرور ها نمیشه ضرفا فقط و فقط برای ویو زدن به ipنیازه از کشورهای مختلف
دوستان خواهشا قیمت روزانه رو بر اساس ۵۰ ip و ۱۰۰ ip ( هردو ) همین جا بفرمایید تا تصمیم بگیریم
با تشکر
ویرایش توسط 247domain : September 13th, 2020 در ساعت 02:35
-
-
September 13th, 2020 02:33
# ADS
-
September 13th, 2020, 03:03
عضو انجمن
پاسخ : سرور با آی پی بالا
سلام
برای این مورد شما نمی دونم همکاران روی سرور مجازی این آفر رو به شما خواهند داد یا خیر.
اما پیشنهاد من تهیه یک سرور اختصاصی ارزان هست با رنج آی پی و تعداد زیاد که ما از صفر و یک این امکان رو داریم. اجاره آی پی البته به صورت ماهانه هست و سرور اختصاصی هم هزینه ماهانه دریافت می شود.
https://support.rashn.net
می توانید منابعی که پلن اول دارد را بررسی بفرمایید. البته هزینه سرورهای اختصاصی با کمی افزایش قیمت همراه خواهند بود که شما اگر مایل بودید پلن خود را انتخاب بفرمایید و به واحد فروش یا یکی از دو اکانت تلگرام اطلاع دهید تا هزینه جدید سرور خدمت شما اعلام شود. هزینه آی پی تغییری نمی کند و به صورت رنج آی پی داده می شود که هر آی پی 20 هزار تومان ماهانه هست که در مورد شما می توانید یک رنج /25 با 128 آی پی تهیه کنید. هزینه ماهانه آی پی های شما 2560000 تومان می باشد که بدون احتساب هزینه سرور هست.
سوالی اگر بود در خصوص این پیشنهاد، در خدمتم.
-
-
September 13th, 2020, 12:04
عضو دائم
پاسخ : سرور با آی پی بالا
سلام
تا 200 ایپی قابل ارائه است
با بخش فروش مکاتبه کنید
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2020, 14:23