-
August 13th, 2020, 13:59
راه اندازی سایت خارجی با هاست ایران
سلام خدمت دوستان
روزتون بخیر بگذرد
من مدتی هست هاست ایرانی دارم که استفاده ای ازش نکردم ، حالا می خواستم سایت فقط برای کاربران خارجی (فقط زبان انگلیسی) راه اندازی کنم ، از آنجایی که می دانم هر چه سرور به کشور مورد نزدیک تر باشد ، سرعت باز شدن صفحه برای کاربر مثلاً آلمانی بیشتر است
حالا به نظرتون که اگر من سایت فوق بر روی هاست ایرانی راه اندازی کنم ، چند درصد اختلاف سرعت با هاست خارجی دارد؟
باتشکر از راهنمایی تون
-
-
August 13th, 2020 13:59
# ADS
-
August 13th, 2020, 14:18
عضو جدید
پاسخ : راه اندازی سایت خارجی با هاست ایران
سلام
بستگی به کیفیت دیتا سنتر و هاسیتنگ دارد ولی بهتره که از سرویس هاست خارج استفاده بفرمایید.
ماهان سرور | ارائـه دهنده سرویس میزبانـی وب و ثبت دامنه در ایران
شرکت اندیشه سبز ماهان | تلفن: 4-40440510(021) | وبسایت: mahanserver.net | پشتیبانی تلگرام : mahaanserver@
-
تعداد تشکر ها از سپیدار به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2020, 14:36
عضو انجمن
سلام .
به صورت کلی لینک بین الملل ایران ضعیف هست .
هاست رو ببرید خارج .
-
تعداد تشکر ها از a1994n1373 به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2020, 17:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
aliwebhostingtal
سلام خدمت دوستان
روزتون بخیر بگذرد
من مدتی هست هاست ایرانی دارم که استفاده ای ازش نکردم ، حالا می خواستم سایت فقط برای کاربران خارجی (فقط زبان انگلیسی) راه اندازی کنم ، از آنجایی که می دانم هر چه سرور به کشور مورد نزدیک تر باشد ، سرعت باز شدن صفحه برای کاربر مثلاً آلمانی بیشتر است
حالا به نظرتون که اگر من سایت فوق بر روی هاست ایرانی راه اندازی کنم ، چند درصد اختلاف سرعت با هاست خارجی دارد؟
باتشکر از راهنمایی تون
با سلام
طبق تجربه بنده باید هاستتون رو خراج از کشور انتقال بدین اگر فضای زیادی مورد نیازتون از هاست رایگان ما استفاده نمایید.
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از up2web به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2020, 04:27
عضو جدید
با سلام و احترام
وقت شما بخیر
بزرگوار شما می توانید سایت را روی هاست ایران راه اندازی نمایید و از سرویس های کلودفلیر و یا ابر آروان برای cdn استفاده بفرمایید که تا حدودی ورودی های سایت شما از خارج با سرعت بهتری بتوانند به سایت شما دسترسی داشته باشند
با تشکر فراوان
-
تعداد تشکر ها از hamidfx به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2020, 21:36

نوشته اصلی توسط
سپیدار
سلام
بستگی به کیفیت دیتا سنتر و هاسیتنگ دارد ولی بهتره که از سرویس هاست خارج استفاده بفرمایید.

نوشته اصلی توسط
a1994n1373
سلام .
به صورت کلی لینک بین الملل ایران ضعیف هست .
هاست رو ببرید خارج .

نوشته اصلی توسط
up2web
با سلام
طبق تجربه بنده باید هاستتون رو خراج از کشور انتقال بدین اگر فضای زیادی مورد نیازتون از هاست رایگان ما استفاده نمایید.
باتشکر

نوشته اصلی توسط
hamidfx
با سلام و احترام
وقت شما بخیر
بزرگوار شما می توانید سایت را روی هاست ایران راه اندازی نمایید و از سرویس های کلودفلیر و یا ابر آروان برای cdn استفاده بفرمایید که تا حدودی ورودی های سایت شما از خارج با سرعت بهتری بتوانند به سایت شما دسترسی داشته باشند
با تشکر فراوان
ممنون از پاسخگوی شما دوستان
الان به نظر شما کدوم میزبان سرویس خارج از کشور با کیفیت و قیمت مناسب ارائه می دهد؟
-
-
August 19th, 2020, 21:50
به هیچ عنوان پیشنهاد میکنم با هاست ایرانی برای خارجی جماعت سایت باز نکنید . به چند دلیل . اولا سرعت بسیار پایین سرور های ایرانی دوما بعدا بخواین از گوگل یا خدمات ادسنس استفاده کنید بلافاصله رد خواهید شد چون در سوابق میمونه . سوما دیر ایندکس شدن .
چهارم پینگ پایین برای خارجی ها
پنجم خیلی درسر های دیگه
-
تعداد تشکر ها از fausjus به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2020, 01:24
عضو جدید
با سلام و احترام
وقت شما بخیر
بزرگوار جهت خرید هاست از شرکت های خارجی به طور مستقیم در خدمت هستیم
با تشکر فراوان
-
تعداد تشکر ها از hamidfx به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2020, 02:17

نوشته اصلی توسط
fausjus
به هیچ عنوان پیشنهاد میکنم با هاست ایرانی برای خارجی جماعت سایت باز نکنید . به چند دلیل . اولا سرعت بسیار پایین سرور های ایرانی دوما بعدا بخواین از گوگل یا خدمات ادسنس استفاده کنید بلافاصله رد خواهید شد چون در سوابق میمونه . سوما دیر ایندکس شدن .
چهارم پینگ پایین برای خارجی ها
پنجم خیلی درسر های دیگه
ممنون
به یک مورد کنجکاو شدم ،وقتی که هاست خارجی گرفتم ولی همین طور که خودتون هم می دونید وقتی که اطلاعات دامنه در whois.net بزنی ، مشخص میشه که از یک میزبان ایرانی هاست خارجی گرفتم ، برای این مواقع گوگل برای خدمات ادسنس گیر نمیده؟
-
-
August 20th, 2020, 02:35
دوست عزیز استارتر : من خارج کشور زندگی میکنم و باید بهتون بگم سرعت سایت هایی که در هاست ایران میزبانی میشن در خارج از ایران به شدت کند هست و گاهی هم اصلا باز نمیشن و مرورگر خطای عدم دسترسی به ip سرور رو میده
سرعت دانلود هم اکثر اوقات به شدت پایین هست.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
aliwebhostingtal
ممنون
به یک مورد کنجکاو شدم ،وقتی که هاست خارجی گرفتم ولی همین طور که خودتون هم می دونید وقتی که اطلاعات دامنه در whois.net بزنی ، مشخص میشه که از یک میزبان ایرانی هاست خارجی گرفتم ، برای این مواقع گوگل برای خدمات ادسنس گیر نمیده؟
ادسنس اصلا توجهی به لوکیشن هاست نداره فقط محتوا و زبان سایت مهم هست که فارسی نباشه.
-
تعداد تشکر ها ازOMIDTU5 به دلیل پست مفید