-
باز نشدن لینک تلگرام در وب ویو اندروید
سلام
یه اپ برای وبسایتمون طراحی کردیم ولی مشکلی که باهاش داریم اینه که لینک تبلیغی که برای کانال تلگراممون در سایت موجوده از طریق این اپ اصلا باز نمیشه
چک کردم متوجه شدم که کلا لینک هایی که بصورت زیر باشن در وب ویو باز نمیشن !
t.me/example
telegram.me/example
ولی خود سایت تلگرام باز میشه و مشکلی نداره . این هم متن اروری هست که مشاهده میشه :
Annotation 2020-05-16 214225.jpg
راه حلی داره دوستان ؟ روش دیگه ای بجز وب ویو برای تبدیل سایت به اپ اندروید سراغ دارید ؟
-
-
May 16th, 2020 23:41
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : باز نشدن لینک تلگرام در وب ویو اندروید

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
سلام
یه اپ برای وبسایتمون طراحی کردیم ولی مشکلی که باهاش داریم اینه که لینک تبلیغی که برای کانال تلگراممون در سایت موجوده از طریق این اپ اصلا باز نمیشه
چک کردم متوجه شدم که کلا لینک هایی که بصورت زیر باشن در وب ویو باز نمیشن !
t.me/example
telegram.me/example
ولی خود سایت تلگرام باز میشه و مشکلی نداره . این هم متن اروری هست که مشاهده میشه :
Annotation 2020-05-16 214225.jpg
راه حلی داره دوستان ؟ روش دیگه ای بجز وب ویو برای تبدیل سایت به اپ اندروید سراغ دارید ؟
مشکل اینجاس که ظاهرا وب ویو اسکیم tg نمیشناسه (فکنم حق هم داره)
شما یه متد بنویس برای باز کردن آدرس بعد با اینترفیس جاوا اسکریپت یا چک کردن Url خیلی راحت تلگرامو با آدرس چنلت باز کن ...
کد:
Intent opentg= new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("https://t.me/example"));
startActivity(opentg);
-
تعداد تشکر ها از be099 به دلیل پست مفید
-
پاسخ : باز نشدن لینک تلگرام در وب ویو اندروید
شما بایستی یک کلاس overview کنید داخل وب ویو و بگید اگر لینک حاوی مثلا t.me بود یک intent صدا بزنید و اون intent باز شدن تلگرام گوشی کاربر باشه و یوزرنیم را بفرستید براش و اگر روی گوشی کاربر تلگرام نصب نباشه، با مرورگر گوشی بازش کنه.
-
تعداد تشکر ها از shafiei7 به دلیل پست مفید