-
April 24th, 2020, 17:43
عضو جدید
چطور لینک داخل فوتر قالب حذف کنم
با درود وقت بخیر
بنده یک قالب از سایت فارسی دریافت و نصب کردم که در فوتر آن نوشته "اجرا شده توسط: همیار وردپرس" که به سایتش هم لینک شده وجود دارد چطور باید حذفش کنم با افزونه Footer Removal جواب نداد
-
-
April 24th, 2020 17:43
# ADS
-
April 25th, 2020, 12:41
پاسخ : چطور لینک داخل فوتر قالب حذف کنم

نوشته اصلی توسط
jahromy
با درود وقت بخیر
بنده یک قالب از سایت فارسی دریافت و نصب کردم که در فوتر آن نوشته "اجرا شده توسط: همیار وردپرس" که به سایتش هم لینک شده وجود دارد چطور باید حذفش کنم با افزونه Footer Removal جواب نداد
اکثرا تو قسمت تنظیمات قالب اگر نبود برید برگه footer.php ار اونجا ادیت کنید
-
-
April 25th, 2020, 12:54
عضو انجمن
احتمال داره توی فانکشن کدش اضافه شده باشه . اونجا رو هم بگردید . اگر نتونستید با هزینه جزئی براتون انجام میشه.
آی دی تلگرام :
onewp
ویرایش توسط 1wp.ir : April 25th, 2020 در ساعت 12:55
-
-
April 25th, 2020, 15:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jahromy
با درود وقت بخیر
ساده هست
توی فایل فوتر یا فایل های دیگه بگردید دنبال base64 که جلوش یک هش هست , هش خودتون رو جایگزین کنید
-
-
April 25th, 2020, 19:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nofoozgar
اکثرا تو قسمت تنظیمات قالب اگر نبود برید برگه footer.php ار اونجا ادیت کنید
فایل فوتر قالب ویرایش کردم جواب نداد
-
-
April 25th, 2020, 19:06

نوشته اصلی توسط
jahromy
با درود وقت بخیر
شما طراح نیستین و هزینه ایم ندادین بهتره پس دست رو امضا کسی نبرین دوست عزیز و حق کپی رایت حفظ شه مگه از خوده تیم همیاروردپرس اجازه بگیرین
-
تعداد تشکر ها ازgglok به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2020, 16:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
gglok
شما طراح نیستین و هزینه ایم ندادین بهتره پس دست رو امضا کسی نبرین دوست عزیز و حق کپی رایت حفظ شه مگه از خوده تیم همیاروردپرس اجازه بگیرین
قالب رو بررسی می کردم متوجه لینک سایت و نام طراح اصلی شدم که همیاروردپرس زحمت کشیده فقط اسم خودش رو جایگزین کرده
بی زحمت اگر زبان شما خوب هست یک جمله انگلیسی به جهت اجازه گرفتن از طرف خارجی برام بنویسید براشون بفرستم
ممنون میشم
-
تعداد تشکر ها از jahromy به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2020, 16:51
سلام
همیار وردپرس یا اون قالب رو طراحی کرده و یا فارسی سازی کرده. در هر دو حالت بی انصافی هست که لینکشون رو حذف کنید. چون دارید از زحمت یک عده به رایگان استفاده میکنید و حاضر نیستید حتی یک لینک بهشون بدید!
اگه چند ثانیه خودتون رو بذارید جای اونا، متوجه میشید که کار درستی نیست. موفق باشید
-
-
April 29th, 2020, 11:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pouryamb
سلام
همیار وردپرس یا اون قالب رو طراحی کرده و یا فارسی سازی کرده. در هر دو حالت بی انصافی هست که لینکشون رو حذف کنید. چون دارید از زحمت یک عده به رایگان استفاده میکنید و حاضر نیستید حتی یک لینک بهشون بدید!
اگه چند ثانیه خودتون رو بذارید جای اونا، متوجه میشید که کار درستی نیست. موفق باشید
اگر حذف لینک کار درستی نبود مطمئن باشید همیاروردپرس لینک سایت اصلی سازنده رو حذف نمی کرد تا لینک خودش تنها را بگذارد
این سیستم تحت قانون اوپن سورس نوشته شده و همانطور که همیاروردپرس از این قانون به نفع خودش استفاده کرده بنده هم همون قصد را دارم
-
-
April 30th, 2020, 10:59

نوشته اصلی توسط
jahromy
اگر حذف لینک کار درستی نبود مطمئن باشید همیاروردپرس لینک سایت اصلی سازنده رو حذف نمی کرد تا لینک خودش تنها را بگذارد
این سیستم تحت قانون اوپن سورس نوشته شده و همانطور که همیاروردپرس از این قانون به نفع خودش استفاده کرده بنده هم همون قصد را دارم
استدلالتون صحیح نیست. نمیشه که بگیم چون فلانی یه ماشین ***یده و داره باهاش دور دور میکنه، من این حق دارم که برم ماشینش رو ب***م. اونا اگه این کار رو کردن، مشخصا کار اشتباهی کردن، اما دلیل نمیشه که ما هم بیام اشتباه اونا رو تکرار کنیم.
سیستم اوپن سورس هم که فرمودین، خود وردپرس اوپن سورسه و همه پوسته هایی که براش عرضه میشن الزاما رایگان نیستن. معمولا فروشی هستن و دارای حق کپی رایت.
در هر صورت سعی کردم شما رو قانع کنم به کپی رایت احترام بذارید، حتی اگه یک نفر هم در این زمینه وظیفه شناس بشه یعنی داری به سمت درستی میریم. همین عدم رعایت کپی رایت باعث خیلی از مشکلات شده.
موفق باشید
-