سلام دوستان من تو پوشه WWW تو VPS فایل میریزم بد که از تو پی سی دانلود میکنم 60 70 اسپید میده اما من اسپید دانلودم 500 600 هستش و از هات فایل راپید دان میکنم 500 600 راحت میگیرم اما از VPS 60 70 تا و زیادم بلد نیستم با Wamp کار کنم
چیکار کنم ؟
سلام دوستان من تو پوشه WWW تو VPS فایل میریزم بد که از تو پی سی دانلود میکنم 60 70 اسپید میده اما من اسپید دانلودم 500 600 هستش و از هات فایل راپید دان میکنم 500 600 راحت میگیرم اما از VPS 60 70 تا و زیادم بلد نیستم با Wamp کار کنم
چیکار کنم ؟
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
پورت اپلود با دانلود خیلی فرق می کنه
نفهمیدم
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
میگم از VPS دانلود میکنم اسپیدم 60 هستش اما ار جای دیگه VPS دیگه راپید هرجا Speedam 500E
بهتره از iis استفاده کنید.
شماها نفهمیدید من چی گفتم چون من واضح تر از این نمیتونم توضیح بدم اصلا ولش XD این IIS چی هست مثل همون Wamp هستش ؟
وب سرور شرکت ماکروسافت هست .IIS چی هست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
اها پس همینو نصب میکنم میگم لینک دانلودشو اگه لطف کنید ممنون میشم
برای نصب IIS نیازی به دانلود نیستاها پس همینو نصب میکنم میگم لینک دانلودشو اگه لطف کنید ممنون میشم
IIS یکی از Rule های ویندوز سرور هست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
هنگ کردمتاپیک توضیحاتشو لطف کنید سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)