-
December 29th, 2019, 11:00
تنظیم دو ایمیل
درود، دوستان من 2تا هاست دارم، بخاطر محدودیت و برخی دلایل دیگر نیاز به ساخت تعداد زیادی ایمیل دارم...
الان هاست اصلیم روی دامنه ست شده و ایمیل هم کار میکنه مشکلی نیست...
حالا میخوام ببینم چه طوری میتونم من از سرویس ایمیل هاست دومی که دارم استفاده کنم؟
میشه مثلا یه mx و a record تعریف کنم به نام email ( توی هاست اصلیم ) و ای پی هاست دوم وارد کنم...
با کمک هاست دوم بقیه ایمیل هارا بسازم و درست کار کنه؟ این امکان پذیره یا خیر؟
اگر بله سرور : mail.domain.com بوده، برای ایمیل های جدید چی میشه که روی هاست دوم ساخته میشه؟ میشه email.domain.com ?
-
-
December 29th, 2019 11:00
# ADS
-
December 31st, 2019, 10:29
عضو جدید
پاسخ : تنظیم دو ایمیل
سلام،
بله. امکانش هست از هر دو ایمیل استفاده کنین. فرض کنین دو تا هاست دارین به نام A و B. دیاناسهای دامنه بر روی هاست A قرار داره.
برای اینکه ارسال ایمیلها در هاست B که روش دیاناس تنظیم نیست به درستی انجام بشه، باید توی هاست A، رکورد SPF برای آیپی سرور هاست A و B ایجاد کنین. از طرفی برای دریافت ایمیل هم MX اولویت داره. اونی که میخواین توی اینباکسش ایمیلها بیاد، بهش اولویت صفر بدین. اونی که اولویت دوم هست براش ۱۰ تعریف کنین. در خصوص ارسال هم به شکل معمول A Record با نام Mail ایجاد کنین.
خلاصه: به شکل معمول رکوردهارو تعریف کنین. فقط ایجاد SPF در هاست اصلی فراموش نشه.
-
-
January 11th, 2020, 11:17
بالاباش.....
--
دوستان من سرور مجازی دارم و سایت روی آن بالاست...+ یه هاست سی پنل هم خریدم برای دامنه موردنظم و ایمیل هم ساختم... با کمک cloudflare:
mx تعریف کردم : mail.domain.com | بعد ای پی ایمیلی که هاست میزبان بهم داد arecord تعریف کردم.
نکته: توی هاست هیچ تنظیماتی بجز ساخت ایمیل انجام ندادم.
پینگ که میگیرم درسته مشکلی نیست، ارسال انجام میشه ( info@domain.com ساختم و ایمیل ارسال کردم درست بود ) اما فقط ارسال میشه، دریافت انجام نمیشه !!
مشکل از کجاست بنظرتون؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
-
-
January 16th, 2020, 13:21
عضو جدید
به صورت پیشفرض رکوردهای بخش ایمیل کلودفلر اینشکلیه«
wht-cloudflare-mail-record-mx.png
باید رکورد با نام mail رو از CNAME تبدیل کنی به A. بعد جلوش آدرس آیپی هاست رو بزنی.
جلوی MX هم بنویسی mail.yourdomain.com که yourdomain.com همون نام دامنه دامنهتون هست.
-
-
February 2nd, 2020, 15:37
پیرو همین تیکت ....

من توی اروان همین کارو کردم درسته مشکلی نیست اما توی کلود نه
مشکل از کجاست؟
هم فعال و هم غیر فعال بودن تست کردم چون توی اروان arecord غیرفعاله
ویرایش توسط AHF-victory : February 3rd, 2020 در ساعت 11:47
-
-
February 3rd, 2020, 11:49
توضیح تکمیلی:
یه وی پی اس دارم، بخاطر مشکل ایمیل مجبور شدم یه هاست هم بگیرم.
با کمک آروان و کلود دی ان اس، ساب دامین و باقی موارد مدیریت می کنم...
الان توی اروان همین کار هارا انجام دادم بدون مشکل کار میکنه، اما توی کلود فلر نمیشه
ایمیل ارسال میشه از هاست اما دریافت خیر.
یه
mx : mail.domain.com ایجاد کردم.
txt 3 تا درست کردم از توی zone سی پنلم اطلاعات را برداشتم.
یه arecord هم تغریف کردم به نام mail.domain.com
هم خاموش تست کردم هم روشن.
اما متاسفانه درست نشد.
مشکل از کجاست؟
-
-
February 4th, 2020, 11:53
عضو جدید
توی تصویر ارسالی رکورد امایکس صحیح نبود اما توی پاسخ بعدیتون صحیح اعلام کردین.
جهت بررسی نام دامنه را از طریق پیام خصوصی ارسال کنین تا بررسی و نتیجه خدمتتون ارسال شه.
-