-
September 23rd, 2019, 06:04
عضو جدید
سرعت شارژ گوشی در iPhone 11 pro
قطعا امروزه همه ما عجله داریم تا به کارهای روزانه برسیم و سرعت شارژ گوشی واسمون خیلی مهم هست. پس یکی از بهترین انتخاب ها برای گوشی جدید می تواند آیفون 11 پرو باشد. آیفون 11 پرو با سرعت شارژ بی نظیر می تواند شما را شگفت زده کند.
برای اطلاع از سرعت شارژ در گوشی آیفون 11 پرو و مقایسه با رقبا می توانید به سایت عصر آی تی مراجعه کنید که به صورت کامل به این موضوع و سایر اخبار تکنولوژی پرداخته است
-
-
September 23rd, 2019 06:04
# ADS
-
September 23rd, 2019, 11:57
عضو جدید
پاسخ : سرعت شارژ گوشی در iPhone 11 pro

نوشته اصلی توسط
Shahin71mo
قطعا امروزه همه ما عجله داریم تا به کارهای روزانه برسیم و سرعت شارژ گوشی واسمون خیلی مهم هست. پس یکی از بهترین انتخاب ها برای گوشی جدید می تواند آیفون 11 پرو باشد. آیفون 11 پرو با سرعت شارژ بی نظیر می تواند شما را شگفت زده کند.
برای اطلاع از سرعت شارژ در گوشی آیفون 11 پرو و مقایسه با رقبا می توانید به سایت عصر آی تی مراجعه کنید که به صورت کامل به این موضوع و سایر اخبار تکنولوژی پرداخته است
قطعا گوشی های تازه باتری های بهتری نسبت به قبلیا دارن ولی ایفون 11 از لحاظ طراحی اینبار مزخرفه شاید به نظر بنده اینطوری باشه ولی قطعا میتونست بهتر از این طراحی کنه
من گوشی شیائومی Mi A3 دارم و باتری فوق العاده ای داره
-
-
September 23rd, 2019, 14:01
عضو جدید
پاسخ : سرعت شارژ گوشی در iPhone 11 pro

نوشته اصلی توسط
TonelWeb
قطعا گوشی های تازه باتری های بهتری نسبت به قبلیا دارن ولی ایفون 11 از لحاظ طراحی اینبار مزخرفه شاید به نظر بنده اینطوری باشه ولی قطعا میتونست بهتر از این طراحی کنه
من گوشی شیائومی Mi A3 دارم و باتری فوق العاده ای داره
منم با شما هم حقیده هستم و فکر می کنم نه تنها آیفون بلکه تمام گوشی ها تقریبا یک سایز و اندازه و طراحی تکراری پیدا کردند و تغییرات در گوشی انقلابی نیست یا انقدر قابل احساس نیست که شما بگید من 100 درصد به این گوشی نیاز دارم و باید خریداری کنم
-
تعداد تشکر ها از Shahin71mo به دلیل پست مفید