-
عضو انجمن
بهترین روش دور زدن تحریم امریکا و اروپا برای دستگاه ماینر به نظرتون چی می تونه باشه
با سلام
دوستان
به تازگی متوجه شدم که امریکا و اروپا پورت های دستگاه ماینر ایرانی های که به استخر های سرور های اروپای و امریکا وصل می شدن را مسدود و غیر فعال کردن
(چون قصد خرید دستگاه ماینر داشته برای همه چند تا نکته مانده تموم کنم انشالله میخرم یکی همین و چند تا نکات امنیتی هست که باید یاد بگیرم )
ماجرا در کل این طوری هست
دستگاه ماینر اول به سویج وصل میشه مثل کامپیوتر ای پی و مک اپی داره و امکان تغییر ای پی و ست ای پی ثابت هست بعد این که ماینر ها به سویج وصل شدن یک مودم به این سامانه وصل میشه و کار انتقال داده ها رو انجام میده و خود مودم هم امکان ست ای پی ثابت هست
حل بهترین راه حل رو برام بگید ببینم کدام بهتر هست و ارزن و امنیتی بالا
اینا ها رو رعایت میکنم حتما تو ثبت نام
چون شماره همراه کشور اذربایجان رو دارم و میتوم ازش استفاده کنم حتما تو ثبت نام با هویت کشور اذربایجان ثبت نام میکنم و چون رو مروگر ام هم ..... باز هست همیشه امکان رهگیری به کمترین حتی میرسه
اگر نکات هست بگید
-
-
July 7th, 2019 02:08
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : بهترین روش دور زدن تحریم امریکا و اروپا برای دستگاه ماینر به نظرتون چی می تونه باشه
-
-
عضو انجمن
پاسخ : بهترین روش دور زدن تحریم امریکا و اروپا برای دستگاه ماینر به نظرتون چی می تونه باشه
آمریکا کاری نداره فعلا خطر خود بالا دستی های خودمون هستن که می گیرن ماینرها رو !
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
از استخر btc.com استفاده کن مشکلی نداره حتی لوکیشن آمریکا
تسویه حساب رو بذار روی 0.001
برای کیف پول هم از پیپر ولت آفلاین استفاده کن .
خلاص
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
خلاص
این بخش رو متوجه نشدم . ادرس این وب سایت هست برام ارسال کنید ممنون
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
خلاص
مطالعه کردم متوجه شدم این روش خیلی خیلی خوبه اگر شرایط امنیتی اولیه رو رعایت کنی به فرض برای هر 0.01 یک کیف پول کاغذی ایجاد می کنیم و اگر خواستیدیم بفروش هم راه هست و امنیتش هم خیلی بالاتر از روش های دیگه هست
خب الان شما استخر btc رو تایید میکنید و کیف پول رو کدام شرکت رو تایید میکنید که بعد از ماین کردن از استخر بریز داخل کیف پول و بعد تبدیل کنم به کیف پول کاغذی و کار تموم بشه
-
-
عضو انجمن
آدرس استخر pool.btc.com
کیف پول رو کدام شرکت رو تایید میکنید که بعد از ماین کردن از استخر بریز داخل کیف پول و بعد تبدیل کنم به کیف پول کاغذی و کار تموم بشه
نیازی نیست از استخر بریزی داخل یک ولت بعد از اون منتقل کنی به پیپر ولت ، کلا مستقیم بریز داخل پیپر ولتت .
https://www.bitaddress.org
از اینجا بساز .
بعد کلید خصوصی داری ، حالا از کیف پول هایی که کلید خصوصی ساپورت میکنن میتونی برای انتقال پولت استفاده بکنی .
یا اینکه از خود نرم افزار اصلی بیت کوین استفاده بکنی (5 گیگ دانلود نیاز داره برای سینک شدن با شبکه) ولی خب امنیتش بالاست به شرکت دیگه ای وابسته نیستی !
اگر هم عجله داری میتونی کلید خصوصیتو داخل سایت blockchain.info وارد کنی و پولها رو منتقل بکنی به هر جایی که خواستی ولی خب دودستی کلید خصوصیتو دادی دست این سایت !
زمانی اینکارو بکن که کل پولت رو بخوای خرج کنی .
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
آدرس استخر pool.btc.com
نیازی نیست از استخر بریزی داخل یک ولت بعد از اون منتقل کنی به پیپر ولت ، کلا مستقیم بریز داخل پیپر ولتت .
https://www.bitaddress.org
از اینجا بساز .
بعد کلید خصوصی داری ، حالا از کیف پول هایی که کلید خصوصی ساپورت میکنن میتونی برای انتقال پولت استفاده بکنی .
یا اینکه از خود نرم افزار اصلی بیت کوین استفاده بکنی (5 گیگ دانلود نیاز داره برای سینک شدن با شبکه) ولی خب امنیتش بالاست به شرکت دیگه ای وابسته نیستی !
اگر هم عجله داری میتونی کلید خصوصیتو داخل سایت blockchain.info وارد کنی و پولها رو منتقل بکنی به هر جایی که خواستی ولی خب دودستی کلید خصوصیتو دادی دست این سایت !
زمانی اینکارو بکن که کل پولت رو بخوای خرج کنی .
این نرم افزار اصلی بین کوین رو از کجا میتونم پیدا کنم
-
-
عضو انجمن
ویندوز
https://bitcoin.org/en/wallets/deskt...s/bitcoincore/
سایر کیف پول های معتبر هم اینجاست
https://bitcoin.org/en/choose-your-wallet
شما باید bitcoin core رو نصب کنید .
نسخه لینوکسی و مک هم داره .
-
-
July 10th, 2019, 22:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
این نرم افزار در کل برای من کار سیت https://www.bitaddress.org رو شبیه سازی میکنم رو سیستم خودم یا کار دیگری رو انجام میده
ایا اموزشی در این بابا هست این نرم افزار
-
-
July 11th, 2019, 00:17
عضو انجمن
با نصب بیت کوین کور ، شما یک نود از شبکه میشید و با داشتن کلید خصوصی و ایمپورت کیف پولتون ، میتونید به دیتا/پول های داخل کیف پولتون دسترسی داشته باشید .
-