-
June 21st, 2019, 18:04
دامنه ir با شرایط خاص
سلام برای شرکتی که کار می کنم میخواستم دامنه ای ثبت نام که نیک ایر پیام داده این یک دامنه با شرایط خاص هست ، من دیروز با شماره هاشون تماس گرفتم کسی پاسخگو نبود اصلا مث این می موند که شماره شون به یه دستگاه
فکس وصل شده ، داخل سایت نیک هم جایی برای ارسال تیکت ندیدم (( شاید هم من پیداش نکردم ))
شرکت ما ، برای فعالیت تمام مجوزها رو از نهادهای مربوطه اش داره ، فقط اگر ممکنه راهنمایی کنید من چطور برای ثبت این دامنه با سایت نیک مکاتبه کنیم ؟ روال ثبت دامنه ها با شرایط خاص به چه شکلی هست ؟
-
تعداد تشکر ها از Mr_mehran به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2019 18:04
# ADS
-
June 21st, 2019, 19:21
پاسخ : دامنه ir با شرایط خاص
باید از وزارت ارشاد یا رسانه دیجیتال مجوز بگیرید . در ایمیلی که ارسال میکنند درج میکنند
-
تعداد تشکر ها از mibfa به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2019, 19:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr_mehran
سلام برای شرکتی که کار می کنم میخواستم دامنه ای ثبت نام که نیک ایر پیام داده این یک دامنه با شرایط خاص هست ، من دیروز با شماره هاشون تماس گرفتم کسی پاسخگو نبود اصلا مث این می موند که شماره شون به یه دستگاه
فکس وصل شده ، داخل سایت نیک هم جایی برای ارسال تیکت ندیدم (( شاید هم من پیداش نکردم ))
شرکت ما ، برای فعالیت تمام مجوزها رو از نهادهای مربوطه اش داره ، فقط اگر ممکنه راهنمایی کنید من چطور برای ثبت این دامنه با سایت نیک مکاتبه کنیم ؟ روال ثبت دامنه ها با شرایط خاص به چه شکلی هست ؟
وقتی دامنوتن تاییئ نمیشه از طف نیک یک ایمیل براتون ارسال میشه که مدارک و مجوزهای لازم در اون درج شده است.
مثلا برای اسامی شهرها و ... نیاز به تعهدنامه و .. می باشد.
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
تعداد تشکر ها از sepahanserver به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2019, 20:17

نوشته اصلی توسط
mibfa
باید از وزارت ارشاد یا رسانه دیجیتال مجوز بگیرید . در ایمیلی که ارسال میکنند درج میکنند

نوشته اصلی توسط
sepahanserver
وقتی دامنوتن تاییئ نمیشه از طف نیک یک ایمیل براتون ارسال میشه که مدارک و مجوزهای لازم در اون درج شده است.
مثلا برای اسامی شهرها و ... نیاز به تعهدنامه و .. می باشد.
فقط نوشته از وزارت ارشاد مجوز بگیرید ، یعنی حضوری برم وزارت ارشاد ؟
-
-
June 22nd, 2019, 19:51
نه لینک داره برای این امور و شماره تماس
-
-
June 23rd, 2019, 21:00
عضو انجمن
اگر ایمیل زیر براتون اومده
ثبت این دامنه تنها با تأیید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال امکانپذیر خواهد بود.
به این منظور شما باید با ورود به سامانه زیر:
http://site.samandehi.ir
و درخواست خود مبنی بر دریافت تأییدیه برای دامنه مورد نظر را ارسال نموده و منتظر دریافت پاسخ این مرکز باشید.
این نامه بصورت خودکار برای شما ارسال شده است. لطفا به آن پاسخ ندهید.
به آدرسی که دادن یعنی http://site.samandehi.ir مراجعه کنید و از گزینه های سمت راست بر روی تاییدیه NIC بزنید و سپس ثبت درخواست، تو این قسمت هم شرح فعالیت و آدرس دامنه و مدارک رو ثبت کنید
{ Live in the moment }
...
-