-
July 15th, 2019, 15:05
قانون جدید اینترنت مخابرات؟؟؟
سلام
من یه سرویس از مخابرات گرفتم 15 روزش مونده ولی حجم تمام شده الان می خوام یه سرویس دیگه بخرم ولی می نویسه باید پول اضافه مصرف بدی ، یعنی مثلا سهم اون 15 روزی که هنوز مونده و حجم همه رو الان مصرف کردی باید بدی به عنوان جریمه بدی اگر نه که حجم اضافه بخر و از روزای باقی مانده استفاده کن
این قانون چطوریه؟ قبلا نبود من همیشه سرویسم چند روز مونده بود ولی حجم تمام می شد و تمدید می کردم این مسائل نداشت؟
-
تعداد تشکر ها از اشکان به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2019 15:05
# ADS
-
July 15th, 2019, 15:11
عضو انجمن
پاسخ : قانون جدید اینترنت مخابرات؟؟؟

نوشته اصلی توسط
اشکان
سلام
من یه سرویس از مخابرات گرفتم 15 روزش مونده ولی حجم تمام شده الان می خوام یه سرویس دیگه بخرم ولی می نویسه باید پول اضافه مصرف بدی ، یعنی مثلا سهم اون 15 روزی که هنوز مونده و حجم همه رو الان مصرف کردی باید بدی به عنوان جریمه بدی اگر نه که حجم اضافه بخر و از روزای باقی مانده استفاده کن
این قانون چطوریه؟ قبلا نبود من همیشه سرویسم چند روز مونده بود ولی حجم تمام می شد و تمدید می کردم این مسائل نداشت؟
عجب ! منم از مخابرات سرویس دارم ولی برا من همچین چیزی نیست ! به 195 شکایت کن . از کدوم استان هستید ؟
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2019, 15:14
عضو انجمن
عجب بنظرم اگر مانعی ندارید از شرکت های خصوصی خوب نت بگیرید انتقال بدید مخابرات با همه مسخره بازی هایی که داره قابل تحمل نیست .
این چیزی هم که گفتند والا ما که همیشه جلوتر از مهلت اتمام سرویس جدیدی میگیریم ربطی نداره اولین باره میبینم همچین چیزی شکایت در سامانه 195 کنید زود پیگیری میکنند
ویرایش توسط مینا-صیفی : July 15th, 2019 در ساعت 15:15
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2019, 15:20

نوشته اصلی توسط
dertgtr
عجب ! منم از مخابرات سرویس دارم ولی برا من همچین چیزی نیست ! به 195 شکایت کن . از کدوم استان هستید ؟

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
عجب بنظرم اگر مانعی ندارید از شرکت های خصوصی خوب نت بگیرید انتقال بدید مخابرات با همه مسخره بازی هایی که داره قابل تحمل نیست .
این چیزی هم که گفتند والا ما که همیشه جلوتر از مهلت اتمام سرویس جدیدی میگیریم ربطی نداره اولین باره میبینم همچین چیزی شکایت در سامانه 195 کنید زود پیگیری میکنند
والا الان زنگ زدم 2020 گفت این قانون سه هفته اس اومده احتمالا اگر شما هم چک کنید این مورد رو می بینید ، داخل قسمت خرید سرویس ، روی گزینه تغییر سرویس بزنید و اگر روز مانده داشته باشید ، آیتمی به اسم مبلغ ترافیک اضافه مصرف وجود داره که هر سرویس جدیدی بخواید بخرید باید اینو پرداخت کنید
اینجور که پیداس می خوان مجبور کنن تا ترافیک اضافه با قیمت فوق فضایی بخریم ، اخه این یعنی چی؟ 50 گیگ ترافیک اضافه 84 هزار تومن ، خود سرویسم رو خریدم 54 تومن ، الان مبلغ اضافه مصرفی که برام نوشته 55 تومه 

خدایا این عذاب رو بردار از سر ملت بدبخت ما
شانس فیبر نوری هستیم و جای دیگه هم نمیشه رفت
-
-
July 15th, 2019, 15:23
از ایرانسل استفاده کن اگه منطقتتون تحت پوششه
-
تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2019, 15:28

نوشته اصلی توسط
gdfire
از ایرانسل استفاده کن اگه منطقتتون تحت پوششه
مودم ایرانسل واقعا گرونه و اینکه تعرفه های ایرانسل هم بدرد خودش می خوره فقط یه تعرفه شبانه نامحدودش خوبه اونم فقط با مودم با موبایل فایده نداره
-
-
July 15th, 2019, 15:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
اشکان
والا الان زنگ زدم 2020 گفت این قانون سه هفته اس اومده احتمالا اگر شما هم چک کنید این مورد رو می بینید ، داخل قسمت خرید سرویس ، روی گزینه تغییر سرویس بزنید و اگر روز مانده داشته باشید ، آیتمی به اسم مبلغ ترافیک اضافه مصرف وجود داره که هر سرویس جدیدی بخواید بخرید باید اینو پرداخت کنید
اینجور که پیداس می خوان مجبور کنن تا ترافیک اضافه با قیمت فوق فضایی بخریم ، اخه این یعنی چی؟ 50 گیگ ترافیک اضافه 84 هزار تومن ، خود سرویسم رو خریدم 54 تومن ، الان مبلغ اضافه مصرفی که برام نوشته 55 تومه

خدایا این عذاب رو بردار از سر ملت بدبخت ما
شانس فیبر نوری هستیم و جای دیگه هم نمیشه رفت
به این مورد " مبلغ ترافیک اضافه مصرف " دقت نکرده بودم . خوب شما خرید سرویس رو بزن و یه سرویس جدید رو بخر و روزهای باقی مونده رو بسوزان . این طوری بهتر نیست ؟ من به این روش اقدام می کنم هر وقت ترافیکم تموم میشه .
-
-
July 15th, 2019, 15:39

نوشته اصلی توسط
dertgtr
به این مورد "
مبلغ ترافیک اضافه مصرف " دقت نکرده بودم . خوب شما خرید سرویس رو بزن و یه سرویس جدید رو بخر و روزهای باقی مونده رو بسوزان . این طوری بهتر نیست ؟ من به این روش اقدام می کنم هر وقت ترافیکم تموم میشه .
منم همیشه همین کارو می کردم دیگه این مورد وجود نداره روز های باقی مانده را بسوزان
شما الان روی خرید سرویس بزن ، تو هزینه نهایی پول ترافیک اضافه مصرف رو باید پرداخت کنی نمی زارن سرویس جدید بخری بدون پرداخت این مبلغ
مراقب باش حجمت زودتر از روزت تمام نشده و گرنه اینطوری میشه
-
-
July 15th, 2019, 16:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
اشکان
منم همیشه همین کارو می کردم دیگه این مورد وجود نداره روز های باقی مانده را بسوزان
شما الان روی خرید سرویس بزن ، تو هزینه نهایی پول ترافیک اضافه مصرف رو باید پرداخت کنی نمی زارن سرویس جدید بخری بدون پرداخت این مبلغ
مراقب باش حجمت زودتر از روزت تمام نشده و گرنه اینطوری میشه
عجب ! باجگیری تو روز روشن ! شکایت کن به 195
-
-
July 15th, 2019, 17:20

نوشته اصلی توسط
اشکان
مودم ایرانسل واقعا گرونه و اینکه تعرفه های ایرانسل هم بدرد خودش می خوره فقط یه تعرفه شبانه نامحدودش خوبه اونم فقط با مودم با موبایل فایده نداره
هزینش که عین بقیس دوستان استفاده میکنن راضین
https://shop.irancell.ir/bolton/tdd/fa/ نامحدود ماهی 66
-