باسلام.
طبق تجربه دوستان به نظر در سال 1398 کدام بانک بهتر است برای خدمات هاستینگ؟ از نظر خدمات بانکی الکترونیک بروز و تسهیلات و لطفا در صورت امکان دلیل را بفرمایید.
باسلام.
طبق تجربه دوستان به نظر در سال 1398 کدام بانک بهتر است برای خدمات هاستینگ؟ از نظر خدمات بانکی الکترونیک بروز و تسهیلات و لطفا در صورت امکان دلیل را بفرمایید.
ویرایش توسط SanaWebHost : June 13th, 2019 در ساعت 19:25
..::| شرکت سانا رایان تدبیر بابرند سانا وب هاست (Ltd) |::..
[●] شماره ثبت: 488419 [●]
Tel : (021) 36 075 076 / www.sanawebhost.com / Telegram Id: SanaWebHost_Admin
سلام،
بانکداری الکترونیک ملت معمولا حرف اول رو میزنه... من ولی آینده هست بانکم و کاملا راضی هستم...
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
سامان
این تاپیک باره یه سوال هم بکنیم
کسی از دوستان از وب سروریس های بانکی استفاده میکنه؟
من وب سرویس های سامان رو دارم ( انتقال وجه داخلی انتقال وجه پایا صورت حساب استعلام پایاو...)
کسی ملت یا بانک دیگه داره؟
سلام ممنون از اطلاعاتتان. از نظر تسهیلات کدام بانک به نظرتان بهتر است؟ و برای افراد حقوقی و حقیقی راحتتر وام ارائه میدهد؟
- - - Updated - - -
سلام بانک آینده چه امکاناتی دارد که شما راضی هستید؟ ویا دلیل استفاده از بانک آینده چیست؟ امکانش است توضیح دهید.
- - - Updated - - -
سلام امکانش است بدانم چرا؟ بانک سامان چه استفاده ای بیشتر از بانک های دیگر دارد؟
سلام
بانک توسعه تعاون ، سود 4 % و 18 % بسته به شرایط ارائه میکنه . خواب پول داره حداقل 3 ماه
بانک قرض الحسنه رسالت ، سود 4 % میده و خواب پول داره یک مقدار بیشتر از بانک های دیگه ولی وامش 4 درصدیه ... برای هر 10 تومن هم یک ضامن میخواد
بانک ملت هم خوب وام میده اما از شرایطش اطلاع ندارم
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
بنده از هر 3 بانک استفاده کردم . بانک توسعه تعاون و رسالت هم تسهیلات خودم دریافت نکردم اما برای چندین نفر تسهیلات گرفتم به واسطه اعتبارمون .
اگه عجله ای نیاز به وام دارید بانک توسعه تعاون رو انتخاب کنید ، اما اگه عجله ندارید با پولتون توی بانک رسالت بازی کنید ... وام 4 % میده که اقساطش کمتره و سود کمتری داره
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)