-
December 28th, 2009, 14:10
عضو جدید
-
-
December 28th, 2009 14:10
# ADS
-
December 28th, 2009, 14:11
پاسخ : نمونه فرم قرارداد
نمونه فرم قرار داد رو از سایت پارس انلاین بگیر و ویرایشش کن و استفاده کن
البته قانون کپی رایت رو حتما رعایت کن
-
تعداد تشکر ها از akbar123sat به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2009, 14:26
با سلام
البته بستگی دارد که برای چی می خواهید. مثلا هاستینگ ، طراحی سایت و... البته برخی فرم ها به صورتی است که هر دو مورد در یک فرم تلفیق می شود.
فرم های مختلفی توسط دوستان چند وقت وقت پیش دیدم که داشتند در مورد آن بحث و... لذا داخل انجمن یک سرچی کنید ، به نتایج خوبی مطمئنا می رسید.
پاینده باشید.
-
تعداد تشکر ها از kianonline به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2009, 14:33
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kianonline
با سلام
البته بستگی دارد که برای چی می خواهید. مثلا هاستینگ ، طراحی سایت و... البته برخی فرم ها به صورتی است که هر دو مورد در یک فرم تلفیق می شود.
فرم های مختلفی توسط دوستان چند وقت وقت پیش دیدم که داشتند در مورد آن بحث و... لذا داخل انجمن یک سرچی کنید ، به نتایج خوبی مطمئنا می رسید.
پاینده باشید.
من همیشه قبل از ایجاد یک پست جستجو میکنم اگر به نتیجه نرسیدم بعد پست میزنم
نمونه فرم برای خدمات هاست میخوام و یک فرم هم برای نمایندگی هاست و یکی هم برای طراحی سایت و یکی هم برای فروش دامین
وقتی چشم امیدتان به خدا باشد،هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید
-
-
December 30th, 2009, 14:22

نوشته اصلی توسط
cyrax
من همیشه قبل از ایجاد یک پست جستجو میکنم اگر به نتیجه نرسیدم بعد پست میزنم
نمونه فرم برای خدمات هاست میخوام و یک فرم هم برای نمایندگی هاست و یکی هم برای طراحی سایت و یکی هم برای فروش دامین
با سلام ،
دوست خوب من ، من هم همین جوری پاسخ نمی دهم ! گرچه جستجوی زیادی می خواست ، اما بریتان همان پستی که ذکر کردم را اینجا اعلام می کنم. فرمی را دوستان آماده کردند ، که هم برای هاست و... گرچه که موضوع سرور مجازی اس :
http://www.webhostingtalk.ir/f7/%D8%...6/index10.html
موفق باشید.
-
-
March 5th, 2010, 23:33
عضو جدید
cyrax عزیز ، اگه قرارداد ها را تهیه کردی بده سایر دوستان هم استفاده کنن
-