سلام دوستان
کسی اینجا هست از هاست دانلود hidata استفاده کرده باشه ؟
اگه هست لطفا بگید کیفیتش چطوره از نظر آپتایم و سرعت دانلود
ممنون./
سلام دوستان
کسی اینجا هست از هاست دانلود hidata استفاده کرده باشه ؟
اگه هست لطفا بگید کیفیتش چطوره از نظر آپتایم و سرعت دانلود
ممنون./
ویرایش توسط Ricardo : April 22nd, 2019 در ساعت 15:59
وقتی کسی پستی ارسال نکرد یعنی دوستان با این هاستینگ آشنایی ندارن!
یا اینکه کسی از سرویس هاشون استفاده نکرده ؟
امکان ارسال تیکت سوالات پیش از خرید، بدون ثبت نام وجود نداره، من ایمیل زدم ولی جوابی داده نشد !
کاش هاستینگ ها این مورد رو اصلاح کنند، کسی که سرویسی ازشون نداره ، دلیلی برای ثبت نام و دادن مشخصات و تلفن وجود نداره، اونم برا پرسیدن یه سوال !
نتیجه: پشتیبانی و راه های ارتباط مهمه، وقتی جواب ایمیل نیاد ، بنظر من اعتباری نداره.
یه بار یه خریدی هم از تیک وب داشتم، یه تیکت ارسال کردم ، بعد از 35 روز هنوز جواب ندادن! (البته من هفته ی اول فایل های سایت رو برداشتم و رفتم، چون ظاهرا کسی خونه نبود !)
مدیران میتونن تاپیک رو ببندن ./
ویرایش توسط Ricardo : April 22nd, 2019 در ساعت 17:46
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام،
قربان اگر به دنبال تحقیق و سوال در رابطه با سرویس های ما هستید، هم از طریق تیکت و هم از طریق تلفن درج شده در وبسایت می توانید این موضوع را پیگیری فرمائید.
بررسی ایمیل ها زمان بر خواهد بود و پاسخگویی به آنها ممکن است طول بکشد. سریع ترین راه ارتباطی تلفن و تیکت می باشد.
ارادت.
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
بنده از سرورهای مجازی این شرکت استفاده کردم، و بسیار راضی کننده بود. هم از نظر آپتایم، پایداری و کیفیت، هم از نظر پشتیبانی.
پس کسی خونه هست![]()
ببخشید، اگر نمیشه راحت اعتماد کرد حق بدید، دیگه مثل قدیم نیست، الان زنگ میزنی پشتیبانی میبینی مدیریت محترم هاستینگ یه پسر 16 سالهس، که حوصلهش سر رفته ، از باباش پول گرفته هاستینگ زده! (برا یه خرید ده جا تیکت زدن راحت تر از ده جا زنگ زدن هست)
و در مورد تیکت، لطفا در whmcs بخش تماس رو باز بزارید که برای یه سوال مجبور نباشیم یه لیست ثبت نام رو پر کنیم از شماره و ایمیل و کد ملی و ... (فقط شماره دخترخاله آدم رو نمیخواد) ، آخرش هم به همون یه سوال ختم بشه و سرویسی خریداری نشه !
اینقدر همه جا تلفن و ایمیل دادیم، که پیام ها و sms های تبلیغاتی ولمون نمیکنه! ( این پیامای کاشت مو کشت مارو، نمیدونم از کجا میدونن کی مو داره کی نداره! )
ویرایش توسط Ricardo : April 22nd, 2019 در ساعت 18:09
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
غیر مرتبط هست ولی همچین چیزی که میفرمایید خیلی نادر اتفاق میفته و دلیلش هم معمولا تغییراتی در پورتال یا اسپم شدن درخواست شماست (سابقا سیستم اشتباه تشخیص میداد)
ولی اینکه کسی خونه نبود یکم خنده داره ، اگر ما فقط یک روز سرویس ها و سرور هامون رو مانیتورینگ انجام ندیم مشکلات زیادی ایجاد میشه (به دلیل تعداد مشتریان و سرور ها)
ضمن پوزش از شما اگر تیکتی بیشتر از 48 ساعت پاسخ نگرفتید از طریق لینک زیر شکایتتون ارسال کنید حتما توسط مدیریت رسیدگی میشه
https://tikweb.ir/portal/report/
موفق باشید
ویرایش توسط tikweb.ir : April 23rd, 2019 در ساعت 01:27
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
ببخشید که پابرهنه میپرم وسط. من ماههاست با تیک وب (که اتفاقی باهاشون آشنا شدم) دارم کار میکنم و از نظر پشتیبانی و کیفیت حرف ندارن. کسی که چه عرض کنم، مهمونی توی اون خونهستیه بار یه خریدی هم از تیک وب داشتم، یه تیکت ارسال کردم ، بعد از 35 روز هنوز جواب ندادن! (البته من هفته ی اول فایل های سایت رو برداشتم و رفتم، چون ظاهرا کسی خونه نبود !)))))))))
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)